Луна във Водолей здраве

0
1113

Луна във Водолей здраве 

В периода, когато луната преминава през зодиакалния знак Водолей уязвими и чувствителни стават глезените.

За това сега не е препоръчително да носите нестабилни обувки и/или с високи токчета, за да се предпазите от падания и навяхвания на глезените.

В дните на луна във Водолей не се препоръчва да стоите дълго време прави, а също така би било хубаво да избягвате продължителните разходки с дълги маршрути.

Придвижвайте се бавно и спокойно, без резки и бързи движения, за да не ви се наложи престой в здравно заведение или принудителна домашна изолация.

В тези дни може да се активират и срещнете проблеми свързани с разширени вени, тромбофлебит (възпаление на стените на вената с образуване на тромб), еризипел – червен вятър и възпаление на краката.

Най-добре за вашето здраве днес, е да си представите, че се намирате на някое прекрасно място близо край морето или високо в планината, да поседнете удобно и да вдигнете краката си на масата, за да могат да си починат.

С луна във Водолей бъдете внимателни с натоварването на сърцето и съдовата система, тъй като и те сега са чувствителни и уязвими. Добре е да се правят физически упражнения в случай, че се намирате в началото на цикъл, в който се натрупва физическа енергия.

С луна във Водолей здраве – периода е благоприятен за стоматологични операции, отстраняване на тумори, педикюр, маникюр и перманентен грим.

Благотворно в дните на луна във Водолей за общото здравословно състояние въздействат всякакви водни процедури, посещения на различни видове баня и изпълнение на сложни и иновативни хидромасажни терапии и лечебни душове дори и душ Шарко.

Внимание: Да не се извършват операции в частта на краката от коляното до глезените, може да се правят оперативни интервенции, само в случай, че е крайно необходимо или операцията е животоспасяваща.

Бъдете внимателни с натоварването на бъбреците и се пазете от изстинка в областта на врата и кръста. При определени условия в тези дни е възможно да се прояви забавено храносмилане и подувания в коремната област, затова е препоръчително да се храните бавно с питателна храна.

Процедурите свързани с регенерация на кожата сега са безполезни, а повечето пластични операции не постигат желания позитивен резултат.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here