Подстригване на косата според луната за привличане на любов, късмет и щастие през Ноември 2022 година

0
5197

Подстригване на косата според луната за привличане на любов, късмет и щастие през Ноември

За да привлечете трайно благата на живота е необходимо да бъдете търпеливи и постоянни.

Привличането на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, здраве, красота, щастие, успех и хармония в живота се случва чрез определени процеси.

Подходящите дати за подстригване на косата според луната за привличане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, красота, здраве, щастие и хармония.

Подходящи дни през месец Ноември:

podstrigvane-na-kosata-spored-lunata

  • На 15 ноември през целия ден
  • На 16 ноември през целия ден 
  • На 18 ноември през целия ден 
  • На 21 ноември през целия ден 
  • На 26 ноември през целия ден

Процесите на привличането може да бъдат по-дълги или по-къси, колко дълго и колко трайно ще продължи зависи само от вас.

Много мистични школи вярват, че косата е вид енергийната антена, която помага за привличането на подходяща енергия за това, което желаем в живота. Това е така защото именно на главата е разположена седма енергийна чакра позната, като Сахасрара. За това е изключително важно да поддържаме косата си чиста и здрава.

Podstrigvane - lubov-kosa-3

Освен всички познати ежедневни и козметични процедури за косата е необходимо да подстригваме връхчетата и поне два пъти в месеца.

По този начин поддържаме силни енергийни връзки, които ни помагат за привличането и трайното задържане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, здраве, красота, успех и всичко, което си пожелаем.

Ако не направим това усилие съответно задържаме енергийните си канали замърсени, а това пречи да привлечем необходимите ни блага.

Не е нужно да вярвате в написаното по-горе. Само си спомнете, че след като измиете косата си, ако сте имали главоболие например то болката отшумява постепенно. Същото се случва и с лошото настроение. Водата отмива нечистотиите от вашата глава и ви олеква.

Подстригване на косата според луната за привличане на любов, късмет и щастие през Ноември

podstrigvane-kosa-lubov

Имайте предвид, че посочените дати за подстригване косата за привличане на любов, късмет, благоденствие, дълголетие, красота, здраве, щастие и хармония са съобразени с лунните дни.

Вие може да използвате и другите дати, които са съобразени с преминава на луната през зодиакалните знаци, който може да намерите тук и тук.

Давид Димитров – за записване на астрологична консултация, може да позвъните на телефон 088 264 92 14

Благодаря ви, че използвате lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here