Луна във Везни здраве

0
1043

Луна във Везни здраве

Когато луната преминава през зодиакален знак Везни избягвайте да сядате и седите продължително време на скали, на земята или на трева.

В случай че желаете да си направите пикник, по-добре е да отложите мероприятието за друг ден. Сега уязвими и чувствителни са бъбреците и пикочния мехур и много е лесно да ги изстудите, което може да ви донесе неприятни изживявания.

Опитайте да не натоварвате ендокринната система и панкреаса, хранете се със здравословна и питателна, и най-вече жива храна, тъй като сега може да се обострят диабета и панкреатита.

В тези дни от организма трудно се извеждат отрови и шлаки и затова би било хубаво да не се предприемат действия за детоксикация на организма. Възможно е да се проявят кожни обриви, възпаления и други кожни проблеми, затова бъдете внимателни при обработване на кожата с козметични и лечебни продукти.

В тези дни би било хубаво също да се избягват лечение и преливане на кръв, както и всякакви процедури свързани с кръвта, тъй като има опасност от инфекция и дори отравяне.

Луна във Везни е благоприятен период за вадене на зъби, лечение на уши, а също така и за извършване на пластични операции. В дните на луна във Везни е времето, в което може да поставите начало на процедури за намаляване на теглото, като диета или съставяне и изпълнение на програма от физически упражнения.

* Панкреатитът представлява възпаление на панкреаса (задстомашната жлеза), което е вследствие на самосмилане на жлезата от активираните в нея ензими, трипсин и липаза. Ензимите и токсините навлизат в кръвта и сериозно увреждат и други органи – сърце, бели дробове, бъбреци. Острият панкреатит може да е животозастрашаващо заболяване със сериозни усложнения. още за панкреатита тук 

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие. 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here