Луна в Стрелец здраве

0
1061

Луна в Стрелец здраве

В периода, когато луната преминава през зодиакален знак Стрелец, не е препоръчително да се ходи пеша, а още повече да се започват дълги туристически преходи, тъй като сега чувствителни и уязвими стават тазобедрената област, бедрата, а дори е възможно да се обади и ишиас.

Бъдете внимателни в изпълнението на ежедневните си рутинни работи и ги вършете бавно, полека и без бързи и резки движения, тъй като е възможно да попаднете в нещастни ситуации, в които има опасност от счупване на кости.

Затова в тези дни би следвало да направим всичко възможно и да предпазим от натоварване и претоварване тези части от организма.

В дните на луна в Стрелец не се препоръчва лечение на кръвта и черния дроб, освен ако това не е наложително или животоспасяващо.

Опасни могат да бъдат операции на черен дроб, жлъчен мехур, а също така опасно може да се окаже преливането на кръв, тъй като вероятността от отравяне и зараза сега е повишена.

Всички уреди и инструменти, които се използват в тези дни, следва да бъдат поне почистени, ако не стерилно чисти и дезинфекцирани, за да се предпазите от излишни неприятни ситуации и моменти.

В случай дори на леки наранявания, посетете лекарски кабинет, за да бъдете сигурни, че раните са обработени по подобаващ начин и сте предпазени от инфекции.

Тонизиращ, укрепващ и оздравителен ефект върху организма, през този период, имат леките и дихателните упражнения.

Сега не бива да се прекалява с дълги и изморителни разходки и преходи, а също така и с интензивни тренировки във фитнес залата, освен ако нямате нужната подготовка, тъй като вероятността да си нанесете по-леки или тежки травми е повишена.

Представителите на зодиакалните знаци Лъв, Стрелец и Овен, да не прекаляват с храната, напитките и удоволствията, за да не се налага лечение след това.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here