Луна в Скорпион здраве

0
1215

Луна в Скорпион здраве

Във времето, когато луната преминава през зодиакален знак Скорпион уязвими и чувствителни стават крайниците и уретер и е много лесно да бъдат изстудени, затова би било хубаво да не стоите под дъжда и да не ходите с мокри обувки.

Особено внимателни в тези дни следва да бъдат жените, които очакват бебе, защото най-малкото натоварване и стрес, могат да доведат до аборт или преждевременно раждане, много по-рано от предвиденото за целта време.

В тези дни би било хубаво да се въздържате от интимни игри или поне да намалите техния брой, тъй като сега чувствителни са и половите и репродуктивните органи, а вероятността да се сдобиете с венерически болести е многократно по-голяма, особено в случаите с непостоянен партньор или много от този вид.

Нарушаването на менструалния цикъл и увеличаване на кървенето в тези дни също може да бъде характерно, което е сигурен знак за пренатоварване и умора. В подобни случаи, отделете повече време за почивка и хапвайте шоколад. Консултацията с гинеколог е препоръчителна.

Сега може да се появят отоци по тялото, а също така да започнат своето развитие неопластични процеси. Пикантните храни в тези дни могат да бъдат причина за поява на хемороиди и запек.

Луна в Скорпион е благоприятен период за лечение на гърлото, сега може да се извършват операции за премахване на сливиците и аденоидите. По начало това са дните, в които може да поставите успешно начало за лечение на ринит, синузит, а така също и заболявания на горните дихателни пътища, ендокринната система.

Когато луната преминава през зодиакален знак Скорпион на оперативни интервенции да не се подлагат половите и репродуктивните органи, пикочен мехур и ректум, освен в случаите, когато това се налага, а оперативните действия са животоспасяващи.

*Уретер – Пикочопровод, мускулна тръба, която свързва бъбречното легенче с пикочен мехур.
*Неопластични процеси – ракови заболявания в областта на черепно лицевата част.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here