Луна в Риби здраве

0
245

Луна в Риби здраве

В периода, когато луната преминава през зодиакалния знак Риби уязвими стават краката и най-вече ходилата и пръстите.

За това в този период е препоръчително да се ходи по-малко и да се носят удобни и меки обувки и чорапи.

В дните на луна в Риби краката може да се потят повече и при понижаване на хигиената в тази област, сега е възможно да се появят гъбични инфекции и да се образуват мазоли.

В периода, когато луната се намира в зодия Риби не е подходящо време за разтъпкване на нови обувки, оставете тази дейност за друг ден, в който тази част от вашето тяло не е толкова чувствителна и уязвима.

Сега уязвима е също и кожата на тялото и е възможно да се проявят всякакъв вид кожни инфекции, които могат да доведат и до възпаления. В тези дни могат да се проявят и обострят също алергични реакции в организма, най-вече свързани с дихателните органи.

Дните на луна в Риби е времето, когато най-добре действат всички процедури, които имат за цел извеждането на токсини и шлаки от организма. Приема на детоксикиращ чай, плодове и зеленчуци със същото предназначение действат особено благоприятно, а действието им е два пъти по-силно. Подлагането на по-лек режим на хранене без месо, млечни и въобще животински продукти, може да ви подейства тонизиращо и много пречистващо.

Периода е благоприятен също за всякакви водни процедури на ходилата и пръстите на краката. Най-добре в тези дни действа топла водна баня с различни соли за почистване и релаксация на краката и кожата.

Внимание, луна в Риби здраве: Употребата на алкохол, спиртни напитки и наркотични вещества в по-големи количества днес не е препоръчителна. Хората, които са верни на сентенцията „Без едно мога, но с едно не мога“, днес да бъдат особено внимателни, тъй като сега е времето, в което може да попаднете на некачествени алкохолни напитки,  а дори и да са качествени е възможно да прекалите до толкова, че да се стигне дори и до отравяне.

С луна в Риби е препоръчително да не се правят операции на ходилата и пръстите на краката, освен ако операцията не е спешна и животоспасяваща.

За да си спестите излишни неприятни ситуации и емоции, когато сме в период на Луна в Риби, бъдете по-внимателни и употребявайте в по-малки дози, само добре познати и доказани миещи, почистващи и подхранващи козметични продукти.

Бъдете внимателни с приема на лекарства и фармацевтични продукти, в случай че се налага тяхната употреба, нека те да бъдат предписани и дозирани от лекари, фармацевти и компетентни лица.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here