Луна в Рак здраве

0
1189

Луна в Рак здраве

В дните, когато луната преминава през зодиакален знак Рак се препоръчва да се храним с лека и питателна храна, тъй като сега уязвими и чувствителни са стомаха и черния дроб. Разходка на чист въздух би се отразила добре на белите дробове, които днес имат нужда от повече свежест. Профилактика на жлъчния мехур, днес може да подейства превантивно, дори като лечебна дейност.

Днес не се правят операции на стомаха и черния дроб, тъй като са възможни усложнения от всякакъв характер. Въпреки това, ако става въпрос за животоспасяваща операция се пристъпва към действие.

Луна в Рак здраве – Времето, когато луната се намира в зодиакален знак Рак е благоприятен период за очистване на организма от отлагания на минерали и лечение на артрит, а така също и на профилактика и лечение на заболявания свързани с обмяната на веществата, като например подагра. В тези дни може да се правят операции на краката, особено когато те са свързани с колената и сухожилията.

В дните на луна в Рак е възможно да се прояви лошо храносмилане, подуване, мастит и загуба на мляко при кърмачките. Към тежки и неприятни ситуации в тези дни може да доведе употребата на алкохол и спиртни напитки в по-големи количества, големите дози могат да доведат до отравяне, а чаша вино или малка ракия преди хранене, могат да ви помогнат за по-добро храносмилане и да повлияят добре на здравето.

Профилактика и лечение на рак на гърдата е полезно да се направи точно в тези два или три дни, когато луната е в Рак, тъй като положените усилия, могат да дадат два или три пъти по-голям и добър резултат.

Луна в Рак е времето, когато спокойно може да посетите вашия стоматолог и да го занимаете с профилактика и лечение на зъби, вадене на зъби, изграждане на зъб и изработка на зъбни протези.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие. 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here