Луна в Овен здраве

0
1605

Луна в Овен здраве

В периода, когато луната преминава през зодиакален знак Овен чувствителни и уязвими стават главата, лицето, горните зъби и мозъка.

В тези два и половина до три дни през лунния месец е препоръчително да не натоварвате и претоварвате главата, тъй като е възможно да получите най-малко главоболие, което може да стигне до мигрена.

Щадете и пазете очите, защото в този период може да се стигне до усложнения свързани със зрението, които понякога могат да бъдат доста сериозни.

В тези дни може да се прояви както безсъние, така и прекалена сънливост, а това зависи най-вече от общото здравословно състояние на човека. Преумората и нервното напрежение сега са нежелателни, тъй като последиците в дългосрочен план могат да доведат до нарушаване на кръвообращението в мозъка, което от своя страна може да причини трайни и неприятни последици.

Един от най-добрите начини да се предпазите от инсулт в дните на Луна в Овен е да се постараете да изкарвате времето си в лека, спокойна и дори релаксираща обстановка, без излишно натоварване на нервите и пренапрежение. В случай че това е невъзможно по една или друга причина, бихте могли в края на деня да отделите време за да релаксирате нервите и мозъка, чрез подходящи за целта целебни упражнения, като йога, медитация и всякакъв вид релаксация.

Противопоказни в тези дни са всички операции свързани с главата и лицето, в това число всякакви пластични и естетични операции на глава и лице. Сега не бива да се вадят зъби, особено, когато луната се намира във фаза пълнолуние или новолуние. Проблемите, които могат да се очакват няма да бъдат свързани със самия зъб, а със спирането на кръвотечението, най-вече когато луната се намира във фаза пълнолуние в Овен.

Посещение на хора занимаващи се с окултни науки и практики в тези дни, могат да бъдат успешни, в това число посещение на Астролог, Нумеролог, Кабалист, учители по Йога и медитация и всичко, което е свързано с тайните на живота, разширение и промяна на мирогледа.

Успешно може да бъде също посещение на офталмолог, както и занимания свързани с профилактика, операции и лечение на бъбреци.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here