Луна в Лъв здраве

0
998

Луна в Лъв здраве

Във времето, когато луната преминава през зодиакален знак Лъв чувствителни и уязвими стават сърцето, крайниците и горен гръбначен стълб и затова в този период е препоръчително да бъдем по внимателни с дейностите, които могат да доведат до натоварване и претоварване в тези области на тялото.

В дните на Луна в Лъв не се препоръчва начало на физически упражнения, като аеробика, канго, фитнес, както и всички спортове, които могат рязко да повишат кръвното налягане и натоварят работата на сърцето и крайниците, тъй като е възможно да се стигне до неприятни последици, като инфаркт или най-малкото остра сърдечна недостатъчност, навяхвания и счупвания дори. Също така е възможна проява и поява на сърдечни спазми, болки в гръбнака, гръдната област и радикулит.

С луна в Лъв би било хубаво да се спазват ежедневните хигиенни навици, за да не стигнете до кожни обриви и заболявания. По тази причина в тези дни не е препоръчително посещение на всякакъв вид бани, сауни и обществени басейни.

Противопоказни могат да бъдат всички оперативни действия на сърцето, гърба и гръдния кош, но ако се налага или става въпрос за животоспасяваща операция се пристъпва към действие.

Луна в лъв здраве – Във времето, когато луната се намира в Лъв е най-добре да не се пристъпва към сериозно физическо натоварване, тъй като големия разход на енергия може да доведе до липса на физическа енергия, която може да способства обостряне или поява на различни заболявания.

В тези дни може спокойно да се занимаете с лечение на болести свързани с болки в ставите, съдови заболявания, както и повечето болести свързани с нервната система. Дните на Луна в Лъв са подходящи за посещение на офталмолог и провеждане на лечение и профилактика на очни заболявания.

В тези дни може да почувствате силно желание за удовлетворяване на чувствените емоционални нужди, което може да предизвика, прекаляване с храната и удоволствията, а последиците могат да бъдат както краткотрайни, така и дълготрайни.

За да се предпазите от стрес и напрежение в тези дни може спокойно да си направите шопинг терапия, да пригответе хубава вечеря и да я споделите с половинката, наслаждавайки се на преживяването с петте си сетива, ако имате деца обърнете им специално внимание и увеличете общуването с тях, така може да се почувствате релаксирани и доволни.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие. 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here