Луна в Козирог здраве

0
1313

Луна в Козирог здраве

В периода, когато луната преминава през зодиакален знак Козирог е необходимо да се обърне внимание на коленете, менискуса и въобще на костите, тъй като сега те са чувствителни и уязвими, същото се отнася и за гръбнака.

В дните на луна в Козирог би било хубаво да избягвате всички видове движения и упражнения, които по един или друг начин могат да натоварят и претоварят коленете, гръбнака и костна система.

Затова би било хубаво да не се носят обувки с токчета, независимо дали са ниски или високи, а също така да се карат ски, без значение дали става въпрос за водни и/или на зимна пързалка.

Карането на ролери и скейт борд, както и канго упражненията в този период могат да ви донесат повече негативи, отколкото позитиви. Характерни за луна в Козирог са също възпаления на кожата, а много често дори и запек.

Заболяванията, които започнат във времето на луна в Козирог по правило са продължителни и изморителни. Сега е възможно да се прояви понижаване на имунитета, а заедно с него отслабват жизнените и възстановителните сили на организма, което може да доведе до чувство на умора и отпадналост.

Периодът на луна в Козирог е подходящ за лечение на белодробни заболявания, изпълнение на дихателни упражнения, както и всички процедури свързани със стомаха и диафрагмата.

Могат да се правят операции на стомаха, лечение на гастрит и язвени болести. Лечение и профилактика на долните зъби и отделителна система би следвало да преминават успешно. Приема на всички видове чай и хранителни добавки за стомаха, гърлото и кожата са особено полезни днес, а резултата от тяхното въздействие е двойно по-добър.

Дните на луна в Козирог са подходящ момент за начало на всички видове дейности свързани със здравословното хранене и начин на живот, а също така и възстановяване на нормалната работа на стомаха и стомашно-чревния тракт.

Внимание, луна в Козирог здраве: В този период не се препоръчва лечение на кръвта, черния дроб и жлъчния мехур. Да не се правят операции свързани с гръбначния стълб и протези, тъй като е много вероятно да се стигне до усложнения, разбира се от това число се изключват операциите, които са животоспасяващи.

При посещение на стоматолог, да не се работи по поставяне на зъбни имплантанти и протези.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и щастие !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here