Луна в Близнаци здраве

0
1365

Луна в Близнаци здраве

Във времето, когато Луната преминава през зодиакален знак Близнаци противопоказни са всички процедури свързани с дихателните пътища и белите дробове.

Операция на бронхите и белите дробове в тези дни могат да бъдат опасни, въпреки това, ако са животоспасяващи и неотложни, се пристъпва към оперативни действия.

Да не се правят, ако не е наложително, оперативни интервенции и лечение в областта на ръцете и раменете, тъй като може да се очакват най-вече усложнения.

В тези дни ние се нуждаем от повече свеж въздух и затова би било хубаво да проветряваме помещенията, в които се намираме. Ако сте пушач, може в продължение на тези два и половина три дена, когато луната преминава през Близнаци, да се опитате съзнателно да пушите по-малко, ако не ви се отдава не се мъчете, защото емоционалния стрес, който може да си създадете, може да бъде по-опасен от цигарите, които пушите.

Без значение дали сте пушач или не сте в тези дни би било хубаво да отделите повече време, в което да бъдете сред природата на свеж и чист въздух. Разходка и почивка в парка, балкана, на плажа, далеч от модерния свят, където въздуха е по-чист, може да окаже много благоприятно влияние и един вид профилактика за вашите бели дробове и дихателни пътища.

Старайте се да избягвате задимени и задушаващи места, би било хубаво в избора си на ресторант, кафе или сладкарница, днес да съблюдавате не само наличието на зала за непушачи, но и да бъде възможно най-проветрено и изпълнено с чист и свеж въздух.

В дните на Луна в Близнаци лечението на заекване и говорни дефекти няма да донесе желания резултат. Тези дни могат да бъдат повече или по-малко тежки за хората, които се занимават с много писане на ръка, а така също за писатели, преводачи и хора, които се занимават с текстообработка, тъй като сега ръцете и раменете бързо се изморяват.

Сега спокойно може да станете донор и да дарите кръв, тъй като сега тя се възобновява много по-бързо и леко. Сега е благоприятен период за изследване и тестове, а също така за кръвопреливане и интравенозно инжектиране.

Полезни са всички процедури и прием на лекарства, свързвани с подобряване работата на сърцето, раздвижването на кръвта и подобряване на кръвообращението. Дните са подходящи за профилактика и лечение на черния дроб.

*Забележка: Независимо от всичко, преди да вземете важно кардинално решение, свързано с вашето здраве, консултирайте се с медицинско компетентно лице. Нашият екип не носи отговорност за предприети или не предприети действия въз основа на публикуваните в сайта материали.

Екипът на LunenKalendar.bg ви пожелава здраве и дълголетие. 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here