Дни без богатство и пари според луната през 2022 година

0
1237

Дни без богатство според луната през 2022 година

Дните без богатство са тези дни в които енергията на парите и изобилието значително намалява.

В древността за тези дни са знаели само най-могъщите царе, императори и разбира се техните доверени Астролози.

Дните без богатство през 2022 година не са много, но ако попаднете на тях краха ви гарантиран.

Хубавата новина е, че през Януари, Март, Май, Юли, Септември и ноември 2022 година няма дни без пари, останалите дни без богатство през 2022 година са:

Дни без богатство през 2022 година

koi-sa-dnite-bez-bogatstvo-prez-2022- godinaФевруари – 12 и 14
Април – 13 и 15
Юни – 12 и 14
Август – 11 и 13
Октомври 10 и 12
Декември 9 и 11

 

И още за дните без богатство:

Легендите разказват, че формулите по които се изчисляват, кога са тези дни били тайни и ако някой се осмели да сподели с по-обикновени хора, рискувал живота си.

Знанието, може да се предаде само на един ученик, които е доказал лоялността си през годините. Учителят му предава знанията си едва, когато е на смъртния си одър.

Всякакъв вид финансови и материални операции в тези дни са обречени на неуспех. По тази причина не се препоръчва в тях да се правят инвестиции, да се закупуват недвижими имоти, да се откриват нови банкови сметки и  като цяло да се правят банкови операции.

Раздадените в тези дни пари по правило, бавно и трудно се възвръщат. Би било хубаво да не се правят големи и важни покупки, да не се взимат и дават пари на заем, да не се теглят кредити, а също така да не заплащат битови сметки.

Дни без богатство според луната през 2022 година

Какво е необходимо да НЕ правим в дните без богатство?

den-bez-bogatstvo-i-pari-2022

  • Не търсете работа в дните без богатство – В тези дни не е препоръчително търсене на работа, явяване на интервю за работа, а още по-малко започване на нова работа.
  • Не харчете пари – В дните без богатство през 2022 година не се препоръчва да се харчат, каквито и да било пари, тъй като колкото повече пари харчите в тези дни, толкова по-бързо ще намаляват парите ви.
  • Не теглете кредити – В дните без богатство най-добре е да забравите, че банките съществуват. Всякакви банкови операции са обречени на неуспех. В това число откриване на нова банкова сметка, банкови преводи, инвестиции и др.
  • Не купувайте и не продавайте имоти – Абсолютно безумие би било да започнете съграждане на нов дом с покупка на недвижим имот в тези дни. В дните без богатство всичко, което е започнато е обречено на неуспех и сиромашия.
  • Забравете за всякакви договор – Не подписвайте договори в дните без богатство. Това, което е договорено няма да се случи по начина по, които е заложено и може дори да ви доведе до просешка тояга.
  • Дни без богатство според луната през 2022 година

dni-bez-bogatstvo-spored-lunata-2022Дните без богатство сме ги изпробвали многократно през годините преди да ги споделим с вас.

Прилагайте тази практика без крайности в тези дни спокойно може да си купите храна, гориво, да заплатите за градски транспорт.

Ако искате опитайте и вие, най-много да станете по-богати.

Екипа на lunenkalendar.bg ви пожелава успех!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here