Пари и работа 9 ти лунен ден описание

0
447

Желателно е да отмените сериозните задачи в 9 ти лунен ден. Ако сте планирали подписване на договор или сключване на такъв, по възможност го отложете поне с един ден, в противен случай всичко може да се получи не така, както е замислено. В последния момент сделката може да се развали или да възникнат някакви недоразумения.

Девети лунен ден не е най-доброто време за бизнес, затова най-добре си починете, не се занимавайте с бизнес дела, а посветете времето си на вътрешния си мир. В този период е голяма вероятността от грабежи, по тази причина е добре да подсилите охраната на складовете и особено внимателно да пазите ценните си изделия.

На работното място, в общуването с колегите и началниците е необходимо да сте сдържани и търпеливи към недостатъците на другите. По-добре се въздържайте от всякакви критики и не правете забележки на никого, тъй като сега хората са много нервни и чувствителни. Дори и за невинно, случайно изпусната дума може да се разрази скандал или сериозен конфликт, който трудно може да се изглади в последствие. Старайте се да не проявявате агресия.

В този лунен ден и най-добрите ви намерения, може да бъдат разбрани погрешно. Ако в девети лунен ден някой ви предложи „изгодна“ сделка или сключване на договор, откажете. Както вече споменахме, това е ден на съблазни и „нечисти“ дела. Въздържайте се от взимането на участие в каквито и да било авантюристични мероприятия, започнати в 9 ти лунен ден, по правило завършват със сериозни неприятности.

По възможност в този ден не излизайте от дома си и не посещавайте никакви презентации и увеселителни мероприятия.

Идеалното занимание на бизнесмените в девети лунен ден е тяхното хоби. Например, ако обичате да рисувате, посветете това време на живописта. По този начин получавате дългоочакваната душевна почивка, възстановявате силите си и освежавате мислите си.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here