Пари и работа 8 ми лунен ден описание

0
540

За 8 ми лунен ден в известен смисъл може да се каже, че този лунен ден се проявява, като втори шанс, след първите седем дни на лунния цикъл. Може да се върнете към проекти и идеи, които преди по една или друга причина не са могли да бъдат реализирани. За да не се провалят отново старите проекти е необходимо да се опитате да ги реализирате с нови методи, а не със старите.

Това е време за нови, нестандартни решения. Този, който така или иначе остане привързан към „вчерашния ден“, който както обикновено използва старите методи в работата си, е обречен на изчезване, като динозаврите.

Бизнесът и работата са „живи“, всичко е променливо и непостоянно, като се променя в различни форми и проявления. Невъзможно да постигнете дори и малък успех, ако не проявите гъвкавост и не предприемете действия за промяна във всяко едно отношение.

В осми лунен ден бизнесмените е необходимо да бъдат много внимателни, тъй като се налага да се направи трезва оценка на възможностите и да се работи спрямо тях.

В този ден може да усетите рязко прилив на енергия и да решите, че може да надскочите възможностите си, ако това се случи бъдете внимателни и опитайте да запазите обективната си гледна точка и преценка за реалната си сила и мощ, за да не бъдете разочаровани още в следващия лунен ден.

Бъдете внимателни и не надценявайте възможностите си. Това, което ви се струва „препълнен резервоар със сили“, всъщност е покачване на адреналина, предизвикано от процесите на трансформация и нищо повече.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here