Пари и работа 7 ми лунен ден описание

0
519

Тъй като 7 ми лунен ден е свързан с магията на думите, то преди всичко е най-добре да го посветите на провеждане на преговори, убеждаване на партньори и инвеститори, започване на нови лични връзки, събеседване, агитация и рекламни кампании, конференции и подобни мероприятия, където като основа се явяват изказаните на глас думи.

Например, ако ви се налага да убедите някого да стане ваш спонсор, то направете го в седми лунен ден. Само помнете, че кавгите и разправиите в този ден може да имат сериозни последствия, като разрив на деловите отношения много лоши резултати.

Също така изказването на глас на опасенията или съмненията може да доведе до много неприятни ситуации, тъй като всичко изказано, по правило се изпълнява. По-добре останете спокойни, водете финансовите си дела с достойнство и не се бойте от нищо.

На началниците се препоръчва в този ден да изказват на глас благодарности и комплименти на своите подчинени.

Това им помага да установят по-приятелски отношения в колектива, което да доведе до повишаване на производителността. Подчинените, в седми лунен ден, могат да се обърнат към началниците с различни молби. Необходимо е само добре да обмислите, това което казвате, тъй като имате възможност, както да постигнете успех, така и да претърпите поражение, заради необмислени думи.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here