Пари и работа 6 ти лунен ден описание

0
232

В сферата на бизнеса през този лунен ден би било хубаво да проявите в известна степен пасивност.

Много е опасно да се пренапрягате и да оставате по-дълго на работа. Това само може да навреди на здравето и на бизнеса ви.

Не е желателно в шести лунен ден да насилвате събитията случващи се във финансовата сфера, напротив по-добре е да ги забавите малко, да ги замразите.

Необходимо е да разберете, че шести лунен ден е спокойно, прозрачно планинско езеро и ако разбъркате водите му, то последствията може да се окажат изключително печални, заради водните вълнички няма да забележите, това което е предназначено лично за вас.

Останете по възможност максимално спокойни.

Идеалното решение сега е да си починете и да поразмислите върху всичко случващо се, да се опитате да проанализирате сложните обстоятелства, да погледнете в бъдещето.

И тъй като в 6-ти лунен ден у всички се отключват способности да предвиждат, то от това може да почерпите много полезна информация.

Ако в 6-ти лунен ден се налага да водите финансови операции, то би било хубаво да отчетете, че в този период е нежелателно да продавате каквото и да е, по-добре е да придобивате.

Счита се, че продажбата в този ден води до значителни загуби, парите, както се казва, „отплуват“ и може да се окажете на „дъното“, т.е. да банкрутирате.

В шести лунен ден е нежелателно да давате на заем и да връщате дълговете си.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here