Пари и работа 4 ти лунен ден описание

0
341

В четвърти лунен ден може да се занимаете с набиране и обработка на нова информация от различни източници. За бизнеса, четвърти лунен ден е подходящ също за анализ на работата и започнатите във втори и трети ден проекти и начинания.

Разгледайте внимателно целия работен процес и ако установите грешки сега е момента да ги поправите. Също така би било хубаво да помислите, по какъв начин може да направите промени в администрацията и производство, които да ви доведат до рационализиране и оптимизиране на различните процеси.

Потърсете слабите си места и се постарайте да ги подобрите, защото това може да са фундаментални грешки, които да ви пречат по пътя напред.

Четвърти лунен ден дава шанс на бизнесмените внимателно да проанализират започнатите във втори и трети лунен ден финансови дела, да намерят къде са слабите места и да ги отстранят. Много добро време за събиране, съхранение и обработка на нова информация. Например, добре е да прегледате каталозите или рекламните проспекти и да набележите, може би някъде има някаква техника, която може да облекчи труда ви или да увеличи ефективността на работата ви.

Това е време за рационализация на бизнеса. Би било хубаво в този лунен ден да направите всичко необходимо за да повишите ефективността на бизнеса си, за да оставите конкурентите си за дълго време на „опашката“.

В този лунен ден не бива да жалите време и пари за увеличаване на производителността на предприятието си. Тибетските астрологични школи вярват, че четвърти лунен ден е много добър за провеждане на търговски операции.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here