Пари и работа 30 ти лунен ден описание

0
480

Пари и работа 30 ти лунен ден описание и потенциал за развитие

За парите и 30 ти лунен ден

В този лунен ден e препоръчително да не си хабите силите с допълнителни действия за попълване и подобряване на финансовото ви благосъстояние.

Каквото е било през лунния месец това е и сега.

Ако опитате да сложите ново начало на занимания свързани с допълнителни приходи, то по – скоро може да се очаква трудна реализация.

По-добре е да изчакате да преосмислите постигнатите цели през този лунен месец. Започнете да обмисляте, какво може да подобрите в семейния или бизнес бюджета. Опитайте да го заложите и реализирате още през следващия месец.

Паричните постъпления днес, може да ви изненадат. Ако сте се справили добре с парите в този лунен месец сега може да очаквате приходи, които се явяват бонус за добре свършената от вас работа.

Бизнес и работа в 30 ти лунен ден

За бизнеса този ден не е продуктивен, по силата на това, че е кратък, по-добре е да го посветите на почивка и забавления.

Не се натоварвайте с активни действия, бъдете спокойни, не се суетете. Радвайте се на резултатите от труда си!

Постарайте се да превърнете този ден в тих празник. В крайна сметка може да сте сами със себе си или с близки приятели.

Този ден е благоприятен за обработване на земята. Ако нямате градина, излезте извън града, сред природата, походете боси по тревата.

30 ти лунен ден е период за наслаждаване на резултатите от положения труд. Това, заради което сте се трудили неуморно през цялото това време.

Обобщете изминалия лунен месец, спомнете си всичко хубаво, което ви се е случило. Не мислете за лошото. Огледайте се наоколо, намерете си повод за радост и се наслаждавайте.

Тридесети лунен ден е неблагоприятен ден за делови отношения. В този ден довършете започнатото. Съзерцавайте, учете се на красота, дарете хората с радост, давайте на заем, при това може да проявите и милосърдие.

Благодарим ви че отделихте време за да се запознаете с Лунен календар пари и работа 30 ти лунен ден. Екипа на horoskopa.com ви пожелава успех !  

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here