Пари и работа 29 ти лунен ден описание

0
314

Пари и работа в 29 ти лунен ден 

Бизнесмените днес е необходимо да бъдат изключително внимателни, тъй като тяхната дейност, казано на съвременен език, може да се „сблъска“, при това с всичко, като се започне от данъчна проверка и се стигне до рекет.

Затова, ако е възможно в този ден по-добре затворете заведението, фирмата или предприятието си. Разбира се такава данъчна проверка може да се направи в друг ден, но днес тя на деветдесет и девет процента завършва зле за вас.

Препоръчително е да прекратите всички търговски мероприятия в този ден. Не бива нито да купувате, нито да продавате. Подписаните договори, сключените сделки, установените нови връзки и подобни действия също са обречени на неуспех, или протичат така, че вие не веднъж да съжалите, защо изобщо сте се захванали с тях.

Не се препоръчва да насрочвате съвещания, петминутки и събрания, на тях освен скандали, конфликти, разправии и взаимни обиди, нищо друго няма да има. Всякакви съвместни дейности днес са деструктивни.

Необходимо е началниците да помнят, че днес е необходимо да запазят мира и порядъка в колектива, но не с цената на агресивни и експанзивни действия. Всичко, което така или иначе напомня на диктат и авторитарност, предизвиква само негативна и отрицателна реакция, процес на съпротива и неприемане.

По тази причина днес не бива да се подават заявления, да се издават заповеди, да се налагат нови правила и т.н. Но запомнете, че даването на премии и възнаграждение в 29 ти лунен ден също не дава необходимия резултат. Хората все едно, остават недоволни.

Най-добре обявете този ден за свободен, така и на персонала давате почивка, и себе си предпазвате от неприятности.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here