Пари и работа 23 ти лунен ден описание

0
335

За бизнесмените това е положителен период, постигат много и главното е, че решават тези проблеми, с които до сега не са успявали да се справят.

Например, ако много дълго сте се опитвали да подпишете някакъв договор или да получите кредит, то сега имате шанс и възможности да го осъществите. Всичко, което се изисква от вас е активно действие и пределна концентрация.

В този период е необходимо да помните и за това, че вероятността за възникване на конфликт е много голяма, така че би било хубаво да сте максимално въздържани и да не приемате присърце случващото се.

В общуването с началниците и подчинените е необходимо да запазите неутралитет и да се стараете да се държите приятелски с всички, тъй като подлост може да се очаква от всички и по всяко време.

Дори и най-преданите и доверени приятели днес са способни да ви предадат или да ви създадат куп неприятности. Възможно най-малко участвайте в пререкания и спорове, повече действайте и по-малко говорете. Помнете, че всичко казано сега от вас, може да бъде обърнато против вас.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here