Пари и работа 22 ри лунен ден описание

0
387

Най-успешното време за бизнесмените, доколкото Ганеша се явява не само божество за отстраняване на препятствията, но и божество на богатството.

Ако Ганеша е почитан по подобаващ начин, то той дарява богатство, разкош, успех и слава. В този период е много полезно да посетите ментора си, човека, който е авторитет за вас и да го послушате по повод на настоящите си задачи.

Непременно научавате нещо ново, виждате някакъв нюанс, който не сте забелязали по-рано, но който ви спъва по пътя към успеха. Няма да е излишно да поработите с книги и други носители на информация, да разровите архивите, преписките, да проверите счетоводните книги и т.н.

Всяка дейност с текстове сега дава положителни резултати. Следва да помните също, че в този ден всички свързано с благотворителност, носи фантастични резултати. Колкото повече отдадете на нуждите на духовното общуване и общество, толкова повече ви се връща след това.

Главното е вашият принос да е искрен и лишен от користни цели. Индийската астрологична школа счита, че този ден е много благоприятен за търговия, затова най-важните търговски операции е добре да се провеждат именно в този период.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here