Пари и работа 2 ри лунен ден описание

0
380

Втори лунен ден е предназначен за търсене на източници за финансиране, било то намиране на спонсори или теглене на кредит. В този период е добре да се приключват сделки, да се подписват договори, т.е. да се извършват действия, които да ви помогнат занапред да реализирате бизнес плановете си.

По пътя за реализация на желаното е необходимо да направите уверена крачка напред, но без излишен натиск и агресия. След първата крачка е необходимо да направите малка пауза. Това е особено благоприятно време да започнете да реализирате нови политики на компанията в която работите, да проведете вътрешно организационни мероприятия, които да направят работата по-ефективна.

Втори лунен ден е благоприятен за приемане на работа на нови сътрудници, в този случай те имат възможността да се приспособят хармонично към вече създадения колектив. Човекът, който постъпва на работа във втори лунен ден, като правило внася „свеж въздух“ в колектива и извежда работата на ново ниво.

За тези, които професионално се занимават с бизнес, в този лунен период е изключително полезно да предприемат някаква благотворителна дейност, да изпълнят ролята на покровител или спонсор, например на творческа вечер или на художествен състав. Работата е в това, че по време на втори лунен ден има особено действие закона:“Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.“

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here