Пари и работа 19 ти лунен ден описание

0
469

 За бизнесмените това е тежък период, изникват различни неприятности, непредвидени усложнения, неприятни изненади или нищо не се случва в момент, когато е необходимо нещо да помръдне от мъртвата точка. Бъдете внимателни с всички новини, особено със слуховете.

Проверявайте внимателно всяка информация, тъй като има голяма вероятност да ви излъжат, или да се получи ефекта на „разваления телефон“. Необходимо е внимателно да приемате новите предложения. Каквито и ползи да ви обещават, по-добре отложете решението с ден два, след това внимателно премислете и проверете и чак тогава се съгласете.

В 19 ти лунен ден е голяма вероятността да попаднете в капан, под чуждо влияние, да започнете да обслужвате чужди интереси в ущърб на своите. Много лесно в този ден може да започнете да робувате на чужди низки инстинкти и вероятността да бъдете въвлечени в някаква авантюра, имаща криминална основа, е голяма.Ако лесно се подавате на чуждо влияние, то ограничете контактите с непознати, по-добре посветете времето на себе си и семейството си, а не на работата.

Особено внимание е необходимо да проявите и в отношенията си с хората появяващи се в живота ви „от нищото“ – девет от десетте ви носят повече неприятности, отколкото полза. А ако ви предлагат да извършите нещо, което не сте правили и вместо да се базира на проверения жизнен опит, предложението преминава в някаква рискована сделка, по-добре се откажете.

Помнете: Отказът от установената система в 19 ти лунен ден води до сериозни разрушения в живота и по правило до сериозни неприятности с органите на реда. Накратко, пред вас се открива най-краткия път към затвора за парични машинации.

За бизнеса в това време е полезно да не се разширява сферата на дейност, а напротив, да се освободи от излишните, безплодни направления, да остави само най-необходимите и главни, които действително носят печалба и по-нататъшно развитие.

Така например, в голямата мрежа на някое крупно предприятие винаги има малък филиал, който дълго време работи напразно. Има смисъл да го закрият, а средствата да насочат към друг по-перспективен филиал.

Астролозите от древността предупреждават: Човек, който в 19 ти лунен ден парадира с парите си, се обрича на банкрут или рискува да бъде ограбен в скоро време. Хората притежаващи голямо количество пари сега е необходимо да са „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here