Пари и работа 10 ти лунен ден описание

0
506

10-ти лунен ден е благоприятен за семейния бизнес. Всички начинания, проекти и идеи започнати в този лунен ден от цялото семейство, просто са „обречени“ на успех. Горещо се препоръчва да посветите това време на укрепване на традициите и престижа на вашата организация, особено, ако действително е с дългогодишна история.

Полезно е да раздадете малки премии, поощрителни награди и т.н. Всичко това би било своеобразно почитане на създателите на вашата компания, които да се погрижат вашата организация да пусне още по-дълбоки корени в Бизнеса, за да може тя подобно на могъщо дърво да се издига все повече и повече, засенчвайки със своите клони-филиали останалите компании. Би било хубаво в десети лунен ден да се запознаете с опита на своите предшественици.

Посъветвайте се с тези, които са авторитет за вас, така може да почерпите за себе си много ново и полезно. Помнете, колкото по-дълбоки и мощни са корените на дървото, толкова по-устойчиво е то. Без колебание посветете този период за укрепване на своите финансови корени.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here