Пари и работа 1 ви лунен ден описание

0
575

В първи лунен ден е препоръчително да се въздържате от активни действия свързани с бизнеса. По възможност отложете всички срещи с партньори и подписване на договори. Както и в другите жизнени сфери от човешкия живот и в тази сфера се препоръчва да се заложи повече на планиране.

Може да се занимаете с разработка на бизнес план за следващия месец, да обсъдите стратегиите и действията, да направите подробен анализ на реалната ситуация, в която се намирате и да помислите за нови перспективи за реализация на вашите идеи, свързани с развитието на бизнеса.

В този ден емоционалните решения и действия не са препоръчителни. Всички активни действия в този ден са изпълнени с препятствия и са нестабилни, в най-лошия случай може да се получи неочаквана ситуация, която да ви отведе на дъното, вместо до върха.

Както е известно бързо стига до целта не този, който през цялото време върви напред, а този, който от самото начало избира оптималния път и след това само се движи по него.

Не винаги ефективността зависи изключително от спонтанността, по-голямо значение има мъдрото и плодотворно планиране. Не случайно в творческите среди има поговорка, която гласи: „Най-добра е предварително подготвената импровизация.“

А бизнесът е успешен, само в случай че към него се подходи творчески. В този ден е препоръчително да не купувате и продавате нищо.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here