Тринайсти лунен ден 13 ти ден от лунния цикъл

0
14901

Енергетика на тринайсти лунен ден: Активен ден

Число на късмета в 13 ти лунен ден: 4

Стихия (елемент) на деня: Дърво

Щастлив цвят в 13 лунен ден: синьо, индиго,  метличина синьо и сапфир

Камък на деня: червен опал и рубин

Части на тялото: кръв

Благоприятен ден от седмицата за 13 ти лунен ден: Събота

Щастлива посока в 13 лунен ден: Югоизток

Преобладаващи форми в 13 ти лунен ден: вертикални, удължен правоъгълник

Символ на 13 ти лунен ден: колело, кръг, змия, която е захапала опашката си, свастика „слънчев кръг“

Ключови думи на тринайсти лунен ден: повишаване на осъзнатостта, установяване на взаимовръзка между малките и големите цели, преодоляване на егоизма, допълнителни източници на енергия, преоценка на мнението за себе си, корекция на съдбата.

Основни свойства на 13 ти лунен ден –  Тринайсти лунен ден е време за духовни търсения и стремежи, повдига се завесата между световете и човек може да надникне в другите светове, мистичен ден. Ден за енергични действия и потъване в неизвестното и непознатото.

Период за обновление и преминаване на ново качествено ниво на възприятията. Енергията от предходните 12 дена се заменя с нова.

С други думи, това е период за презареждане. Ако сте следвали лунните ритми от предходните 12 дена сега може да получите допълнителна жизнена енергия за реализация на своите планове, проекти и идеи.

В тринайсти лунен ден може дори в старите и познати неща да откриете нещо ново, това може да бъде някакъв нюанс или нещо, което преди не сте забелязвали. С една дума време е за нови радостни открития. 13 ти лунен ден е благоприятен период за всички, които се занимават с различни видове творчество.

Отворен е портал през, които много фини вибрации достигат до нас и може да бъдат създадени истински божествени творения.

Настъпва времето за придобиване на яснота, увеличаване на скоростта, проява на настойчивостта и утвърждаване на придобитите умения. Колкото сте по-решителни в този ден, толкова по-успешно завършвате започнатото.

Тринайсти лунен ден се явява продължение на 12 тия лунен ден. Всичко, което е започнато не бива да се спира и каквото и да се случва би било хубаво да не забавяте темпото. Като цяло, от това зависи успеха във всяко едно начинание.

В този период се активират скритите резерви от човешката психика. Енергийното поле на човека и това на енергийната матрица се обединяват в едно, за да бъде постигнат успех.

За това и символа на тринайсти лунен ден е колелото. Вие сега сте като колело търкалящо се по склона на планината. Набрали сте скорост и не бива да спирате, да намалявате темпото и да се съмнявате в успеха, повярвайте в успеха и постигнете целите си.

Всичко е във вашите ръце и само от вас зависи, как да продължат нещата, със забавяне и крах или с продължение и успех. Ако не се вслушвате в тези съвети, може да ви достигне участта на Сизиф.

Периода е благоприятен за пътешествия, командировки и поклонения. Помислете за вашия живот и мястото до което сте достигнали по житейския си път.

Ако ви харесва задайте си въпроса: Това ли са нещата, които искам да правя? Отдайте почит на всичко, което е кръгло.

Тринайсти лунен ден е благоприятен за начало на строителство на сгради с кръгли форми кладенци, фонтани, куполи.

Препоръчително е в този ден да се чете, защото много бързо и лесно се усвоява прочетената информация особено тази, която ви помага да осъзнаете себе си като част от целия свят.

От житейското колело могат при вас да се върнат стари събития, които са ви тормозили и са ви създавали проблеми. Отнесете се към тях хладнокръвно и се опитайте да ги решите, за да не се появяват повече в живота.

Брачен живот и сватби в 13 ти лунен ден: Тринайсти лунен ден е подходящ за сключване на брак между хората на науката и техниката изследователи, академици, студенти и всички на които професията е свързана с откриване на новото, в това число влизат също и пътешествениците, мореплавателите, геолозите и други.

Тъй като тринайсти лунен ден е време на прехода, то той е благоприятен за сключване на брак между хора, които по възраст встъпват в нов период от живота си, в нов социален статус.

Съвпадението на тези две събития носи положителен резултат и създаването на семейство в този период съвпада с естествените ритми на природата, което дава възможност то да се развива в правилната посока, заобикаляйки много катаклизми.

В такива бракове по правило може да се очаква стабилност и хармония между съпрузите. Някой астрологични школи смятат, че тринайсти лунен ден е подходящ за сключване на брак между хората, които са на възраст над тридесет години, тъй като вече са достатъчно зрели, така както и луната е достатъчно зряла имайки предвид, че приближава своята кулминационна фаза, пълнолуние.

Здраве в 13 ти лунен ден: В здравословен план тринайсти лунен ден е ден за корекции. Спокойно може да се занимаете с подобряване и усъвършенстване на оздравителни програми особено, ако сте ги започнали по време на втори лунен ден.

Може да направите промени в някой упражнения, а други да ги замените с нови, да увеличите или да намалите времето за изпълнение и броя на повторенията.

Деня е подходящ за лечение и профилактика на зъбите, а също така и за козметични или пластични операции и премахване на целулит. Ако метеорологичните условия позволяват, може да се разходите на чист въздух и да се потопите в света на природата.

Езотеричен план на 13 лунен ден: Европейските мистични школи смятат, че това е най-добрия ден за изработка на амулети и талисмани, които имат предимно кръгла форма.

Този ден е благоприятен също за посвещения, за иницииране на ученици в различни тайнства, предаване на тайни и мистични знания, преминаване на нова степен на развитие.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here