Тридесети лунен ден 30 ти ден от лунния цикъл

0
6503

Тридесети лунен ден 30 ти ден от лунния цикъл пълна характеристика 

Енергетика на деня: пасивен ден

Щастливо число на 30 ти лунен ден: 3

Стихия на деня: Дърво

Щастлив цвят за 30 ти лунен ден: оранжев, кестен, шоколад, кафяв

Камъни за 30 ти лунен ден: Бял корал, планински кристал, турмалин

Щастлив ден от седмицата за 30 ти лунен ден: вторник

Щастлива посока за 30 ти лунен ден: Изток

Преобладаващи форми за 30 ти лунен ден: вертикално разпънат правоъгълник

Символ на 30 ти лунен ден: Златен Лебед.

Ключови думи: завършване, почивка, възстановяване на силите, алтруизъм, любов и хармония.

Характеристика и потенциал за развитие в 30 ти лунен ден: Тридесети лунен ден няма във всеки месец, за съжаление, защото това е забележителен ден изпълнен с красота и светлина.

Той е като изблик на любов и топлота. Той трае кратко, понякога дори по-малко от час, но се счита за пълноценен лунен ден с особената си характеристика и е необходимо да го изживеете достойно.

30 ти лунен ден е прекрасно време, изпълнено с неочаквани приятни изненади, срещи със стари приятели, подаръци, радост, може да го наречем ден за почивка. Приемете го такъв, какъвто е и му се насладете.

Не се натоварвайте с активни действия, бъдете спокойни, не се суетете. Радвайте се на резултатите от труда си! Постарайте се да превърнете този ден в тих празник, в крайна сметка може да сте сами със себе си или с близки приятели. Този ден е благоприятен за обработване на земята. Ако нямате градина, излезте извън града, сред природата, походете боси по тревата.

30 ти лунен ден е период за наслаждаване на резултатите от положения труд, това, заради което сте се трудили неуморно през цялото това време. Обобщете изминалия лунен месец, спомнете си всичко хубаво, което ви се е случило. Не мислете за лошото. Огледайте се наоколо, намерете си повод за радост и се наслаждавайте.

Благодарете на изминалия месец за доставените удоволствия. Старайте се да видите само прекрасното и се насладете на всеки миг от живота. Астрологичните школи не препоръчват да започвате нови мащабни проекти, в краен случай може да завършите старите. Не е желателно да влизате в последния ден от лунния цикъл с дългове. По възможност се разплатете с кредиторите си. И никаква злоба, агресия, кавги и конфликти. Бъдете добри и внимателни с хората около вас.

Тридесети лунен ден е неблагоприятен ден за делови отношения. В този ден довършете започнатото, съзерцавайте, учете се на красота, дарете хората с радост, давайте на заем, при това може да проявите и милосърдие. Необходимо е да пречистите дома си, в частност да си вземете талисман (подкова).

Неутрален ден за битовите занимания. Храната е необходимо да е лека, без месо. Препоръчва се работа с камъни. Ден за пречистване на сърдечния мускул, за почивка.

За родените в 30 ти лунен ден: Хората родени в този ден са красиви, добри, мъдри, рано намират себе си, следват идеалите си, моногамни. Това е едно от последните въплъщения на това ниво, може би на Земята се раждат за последен път.

Влияние на зачатието: Живот – почивка очаква вашето дете. То има такава мъдрост, че не желае да говори за това, което знае за Вселената. Освен това за детето заченато в този лунен ден е свойствена хармонията в брака, спокойствието, то намира своя идеал, милосърдно е към всичко и всички.

Брак и сватби в 30 ти лунен ден: На практика всички астрологични школи съветват да се въздържате от сключване на брак в този ден. Счита се, че такъв съюз е кратък, както и самия тридесети лунен ден.

Здраве в 30 ти лунен ден: Днес е полезно да отидете на масаж или да вземете ароматна вана, в краен случай просто прекарайте известно време в мълчание и отпускане. Не се препоръчва да се напрягате в този лунен ден. По време на тренировка по-добре проведете теоретично занятие или намалете натоварването до минимум.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден ! 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here