Седми лунен ден 7 ми ден от лунния цикъл

0
18363

Енергетика на 7 ми лунен ден: Активен ден

Щастливо число на седми лунен ден: 7

Елемент на 7 ми лунен ден: Метал

Щастлив цвят в седми лунен ден : Виолетов, лилав, млечен и бял

Камъни за 7 ми лунен ден: Хиацинт и цитрин

Части от тялото в седми лунен ден: Бели дробове

Щастлив ден от седмицата за 7 ми лунен ден: Неделя

Щастлива посока за седми лунен ден: Северозапад

Форми за 7 ми лунен ден: Кръг и спирала

Символ на седми лунен ден: Жезъл, Роза на ветровете, Еол

Ключови думи на 7 ми лунен ден: Сила на словото, творчество, другата страна на реалността, дълбочина на знанията, креативност, съзидателност, комуникативност, контрол на изразяването

Характеристика и потенциал на 7 ми лунен ден: Седми лунен ден преминава под знака на магията на словото.Силата на думите в този лунен ден нараства многократно, при това не само свещените думи, като молитви и заклинания, но и случайно изплъзналите се от устата ви думи. Затова е необходимо в този ден особено внимание да обърнете на това което говорите и в никакъв случай да не злословите по ничии адрес.

Изречените в този ден проклятия са особено ефективни и винаги се сбъдват. Помнете, че думите са вибрации, които пораждат някаква форма в невидимия свят. С други думи, всяка произнесена дума в астралния и менталния свят се превръща в абсолютна реалност. Не случайно във всички мистични практики се отделя толкова голямо внимание на правилното използване на думите, в частност, достигане до единство на мисли, думи и действия.

Всяка мимолетно изпусната неудачна фраза може да се обърне срещу вас и да ви донесе куп неприятности. При това няма да се случи в този ден, а след известно време. Може вече да сте забравили за това, че в 7 ми лунен ден сте изрекли необмислени думи, носещи в себе си негативен заряд, а те по изключително неприятен начин да повлияят на живота ви. Говорете само нужните и най-необходимите думи и по възможност се обградете с мълчание.

В този ден е по-добре да се откажете от участие в масови мероприятия и да се въздържате от посещение на шумни компании. По-добре е да посветите 7 ми лунен ден на общуване себе си и размисли за истинската ви природа. Някои астрологични школи съветват в този ден да не се извършва никаква разрушителна дейност, дотолкова че да не се късат цветя или хартия. Цялата енергия влизаща в човека в този лунен ден е необходимо да бъде използвана само за съзидаване, например за реализация на идеи и планове.

7 ми лунен ден е благоприятен за пътешествия, както краткосрочни, така и продължителни. Но преди тръгване е необходимо да се произнесат положителни напътствени думи. Именно в 7 ми лунен ден пожеланието „Лек и спокоен път“ е много добър талисман.

Седми лунен ден е изключително подходящо време за работа със земята и с водата, а особено за занимания с грънчарство. За поетите и писателите настъпва период на творчество. Вдъхновението ги съпътства и всичко им се получава по най-добрия начин!

Това е период на поглъщане и усвояване на космическата енергия.

Социално влияние на 7 ми лунен ден: Щастлив, успешен за научни изследвания ден. Подходящи са груповите дейности. Може да се намерят откраднати или изгубени вещи.

На началниците се препоръчва в този ден да изказват на глас благодарности и комплименти на своите подчинени.

Това им помага да установят по-приятелски отношения в колектива, което да доведе до повишаване на производителността. Подчинените, в седми лунен ден, могат да се обърнат към началниците с различни молби. Необходимо е само добре да обмислите, това което казвате, тъй като имате възможност, както да постигнете успех, така и да претърпите поражение, заради необмислени думи.

Брак и сватби в 7 ми лунен ден: Седми лунен ден е идеално време за сключване на брак между творчески личности, в частност писатели, поети, певци, актьори и т.н.

Сключеният в седми лунен ден брак се отличава с висока степен на взаиморазбиране между съпрузите и всички членове на семейството. Пълноценното общуване е основата на този брак. Но при това е необходимо да помните, че възникнал спор, кавга или разногласия, подкрепени със силни негативни емоции, могат да доведат до развод и дълъг период на взаимна обида. Ако новото семейство е между творчески личности, то съпрузите си помагат един на друг в творчеството, живеят с еднакви идеали и стремления, което естествено прави семейството сплотено и задружно. Творческото вдъхновение в такова семейство е постоянен спътник. Седми лунен ден е подходящ също и за сключване на брак между учители и психолози.

Здраве в 7 ми лунен ден: В седми лунен ден особено уязвими са гърлото и гръдния кош, затова би било хубаво да се отнесете към тях с особено внимание. Изпълнението на различни дихателни упражнения би било добра профилактика в този ден.

Изключително опасно е пушенето в този лунен ден, то може да доведе до сериозни заболявания на гръдния кош. Затова по възможност се въздържайте от пушене или поне съкратете до минимум изпушените цигари.

В седми лунен ден всички органи свързани с дишането са изключително крехки, може да пострадат даже ноздрите. Много полезно е да прекарате известно време в мълчание, ако ви е възможно дори половин ден.

Това дава добра почивка на нервната ви система, помага да възстановите психическите си сили и дава на гласните струни дългоочакваната почивка.

Ако в 7 ми лунен ден получите тежка кашлица, хрипове или болки в гърба на нивото на белите дробове, то това е важен сигнал да се замислите, какво в живота ви не върви така, както ви е необходимо. На първо място обърнете внимание на маниера си на общуване, на речника който използвате, дали не употребявате много думи-паразити и такива, изразяващи агресия и ненавист. Помнете, че „заболяването на речта“ винаги води до заболяване на тялото и психиката. Време е да поправите нещо, иначе може да пропуснете шанса да подобрите здравето си. Много астрологични школи съветват да се въздържате от лечение на зъбите в този лунен ден.

Медицинско влияние на 7 ми лунен ден: Болните бързо се възстановяват. Препоръчва се работа с бронхите и горните дихателни пътища. Денят е добър за подмладяване. В медицински аспект следва да се обърне внимание на бронхите и горните дихателни пътища, подходящо време за лечение на заболявания на дихателните пътища.

Родените в 7 ми лунен ден: Хората родени в този лунен ден се явяват като проводници и трансформатори на космическата енергия. Често са дълголетници.

Зачеване в 7 ми лунен ден: Дълъг живот на мечтател и пътешественик очаква заченатия в този ден човек. Той търси идеала, обича свободата, разбира природата. Добре би било зачатието да се случи в природата.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here