Петнадесети лунен ден 15 ти ден от лунния цикъл

0
14830

Енергетика на деня: активен ден

Щастливо число на петнадесети лунен ден: 6;

Стихия (елемент) на деня: Метал

Щастлив цвят на 15 ти лунен ден: червен и черен

Медитация: тишина, умиротворение, пустота

Камък на деня: ахат, морион, гагат.

Части на тялото: диафрагма, панкреас

Благоприятен ден от седмицата за петнадесети лунен ден: понеделник

Щастлива посока в 15 ти лунен ден: запад

Форми на петнайсти лунен ден: кръг, овал

Символ на петнадесети лунен ден: змия, чакал (крилат посредник между Изида и Озирис)

Ключови думи: увереност, логическо завършване, победа, успех, самоконтрол, активна житейска позиция, астрална война, самодисциплина.

Основна характеристика и потенциал за развитие в 15 ти лунен ден: В петнадесети лунен ден Луната се намира в своя апогей, а лунната енергия е с най-висока интензивност. Време е да направите своя скок. В този ден не се препоръчва да се правят каквито и да било стъпки назад, а също така и забавяне независимо от причините и обстоятелствата.

Всичко, което бе заложено в дните от лунния месец до днес, сега може да бъде постигнато и нещата да ви се получат.  Ако си говорим за любов и авантюри, то този ден може да донесе отлични краткотрайни наслади, които после могат да се превърнат в дългосрочни разочарования.

Този период се характеризира с двойнственост, от една страна е благоприятен, а от друга страна е опасен, тъй като влиянието на Луната е много силно днес и за това би било хубаво да бъдете внимателни, да мислите и действате позитивно, за да не могат негативните емоции и действия да се проявят и да ви завземат.

Всички качества, които притежавате се засилват без значение дали са добри или лоши.

Това е прекрасен период за всички, които биха искали да променят живота си, защото сега е времето да направите промените завинаги. Всички неща за които не са ви достигали сили и желание, сега може да опитате и да ги реализирате, нужно е само желание, смелост и малко действие.

Сега имате възможността да направите всичко. В случай че имате много силно желание, което искате да реализирате, то сега вектора на вашето устремление, може да завърти в астрален план колелото, по което всичко да бъде реализирано. Помнете, че целта е необходимо да бъде заредена максимално с вашето желание, за да може да се активизират положителните ви качества и да се завърти колелото на живота.

Луната е достатъчно силна за да ви помогне да преодолеете набраната инерция и да промените себе си и житейския си път.

Хвърлете, като ласо в бъдещето вашите желания и ги оставете сами да се „затегнат“ и да спомогнат реализацията по-най добрия за вас начин и чрез най-подходящите за вас събития.

Има и още едно условие. Необходимо е да прекарате целия ден така, както искате да протече живота ви за напред. Правете това, което ви кара да сте щастливи и ако искате, може дори да опитате да изживеете този ден, като на игра. Днес оставете страховете и предразсъдъците да си почиват и дайте сила на вашите желания. Преживяванията ви днес се запечатват в астралната матрица, по която във вашия живот се развива трета и четвърта фаза на лунния цикъл през месеца.

Ако в петнадесети лунен ден се отдадете на вашите слабости и го изкарате в бездействие, то трансформацията при вас по-скоро няма да се случи. Постарайте се малко и проявете позитивните си качества, защото само така може да ги превърнете в реалност. Хората, които не използват мощния енергиен поток на пълнолунието, губят връзка със своето висше АЗ, което действа крайно разрушително на личността.

Източната Астрология предупреждава днес хората, чието хоби е хазарта. Препоръчва се днес да се въздържате и да не се подавате на изкушения. Хазартните и лотарийни игри не се препоръчват днес, тъй като могат да завършат много негативно.

В петнайсти лунен ден не се препоръчва пътуването и командировките надалеч от дома, тъй като могат да приключат в разрез с вашите очаквания и намерения.  Обикновено са изпълнение с наранявания и тежко емоционално напрежение.

Въобще нужно е да кажем, че надеждите и очакванията, които имаме не могат да бъдат оправдани, тъй като всички процеси протичат под силата на пълнолунието и всичко може да се очаква.

В известен смисъл също може да се каже, че това е като един малък „Страшен съд“, където всичко, което сте „посели“ в първата половина на месеца достига своя възход и реализация. И ако нещо се обърка в петнадесети лунен ден, то няма място за обвинения към когото и да било, тъй като това, което е се случва е това, което сте си „надробили“, а пълнолунието просто спомага реализацията.

Тибетската астрологична школа препоръчва да не се предприемат никакви важни действия в периода от полунощ до три часа сутринта.

Социално и битово влияние на 15 ти лунен ден: Петнадесети лунен ден има лошо влияние върху социалната сфера. Това е ден на изкушенията, измамата, илюзиите и греховете. В този ден запазете спокойствие, не се карайте и не приемайте подаръци.

Влиянието на 15 ти лунен ден върху битовите дела е критично, тъй като точно днес може да се сблъскате с всякакви препятствия. Негативно за семейството и интимните занимания.

Хората родени в този лунен ден са знаменити личности. Имат голям талант, крепко здраве, живеят дълго, но по своя вина може да са нещастни. Имат много и различни интереси, а понякога дори се раждат и луди. Отношението към учението е лошо. Намират се под влиянието на астралната змия и се подават на всякакви астрални изкушения. На тези хора и плътските изкушения не са им чужди. Имат свои разбирания за живота и не се подават на обучение, а това е лошо за учениците.

15 ти лунен ден е критичен за зачатие. Любов и ненавист ще се борят във вашето дете. Ще се бори със злото. Ще се чувства подкрепено както от земните, така и от небесните сили. Ще бъде или много подъл човек или велик учител с чувствителна душа и развито състрадание.

Брак и сватби в 15 лунен ден – Да се сключва брак в този лунен период може само между зрели хора, които знаят точно къде отиват и какво желаят. Петнадесети лунен ден е подходящ за тези, които не сключват брак за първи път.

За младите двойки в петнадесети лунен ден е категорично противопоказно да създават семейство. За тях подписания в този ден брак, по правило завършва с развод. Подобни семейства не могат да издържат на стремителната и мощна енергия на луната. За да може да се издържи силата на луната е необходима вътрешна сила.

Здраве в 15 ти лунен ден: По отношение на здравето петнадесети лунен ден, когато луната е в своя апогей за организма се оказва много критичен и опасен период. Много от заболяванията може да се обсотрят, особено хроничните.

Така например, ако страдате от чести главоболия в днешния ден не надценявайте възможностите си и си почивайте повече. Ако пък имате проблеми с краката би било хубаво днес да не ги натоварвате много и да не правите дълги и трудни походи и разходки.

В петнадесети лунен ден е подходящ период да се обърне внимание на панкреаса и диафрагмата. Препоръчително е днес да се занимаете с медитативни упражнения и най-вече хатха йога. Днес е добър ден, в който благоприятно действат рейки сеанси и екзотични масажи, като тайландски, аюрведически, китайски и други.

Медицинско влияние на 15 ти лунен ден: Влиянието на петнадесети лунен ден върху медицината не е благоприятно и не е хубаво да се разболявате, както и в другите дни. Пренатоварена е хормоналната система, както и регулаторните функции. При някой хора се проявяват и засилват истеричността, както и различни фобии. Пазете се от травми. Би било хубаво да се обърне внимание на работата на поджлъчната жлеза, а така също и на диафрагмата.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here