Единадесети лунен ден 11 ти ден от лунния цикъл

0
18139

Енергетика на 11 ти лунен ден: Активен ден

Щастливо число на 11 ти лунен ден: 2

Стихия на 11 ти лунен ден: Огън, Земя

Щастлив цвят за 11 ти лунен ден: зелен, малахит, изумруден

Камъни за 11 ти лунен ден: огнен опал, хематит, сердолик

Части от тялото: гръб, гръбначен стълб

Щастлив ден от седмицата за 11 ти лунен ден: Четвъртък.

Щастлива посока за 11 ти лунен ден: югозапад

Символ на 11 ти лунен ден: корона, огнен меч, огнена змия, лабиринт, хребет

Ключови думи : Самоконтрол, концентрация над целите, управление на енергиите, честност със самите себе си, реална оценка на силите, повишаване на енергията, непредсказуемост на реакциите в междуличностните отношения, напоритост.

Основна характеристика и потенциал за развитие в 11 ти лунен ден: В астрологията единадесети лунен ден се счита за енергиен пик на целия лунен месец. Концентрацията на енергията в този ден е толкова висока, че всяко изпълнено действие придобива съкрушителна сила.

За много хора 11 ти лунен ден може да е доста опасен, ако човек не намери сили и способност да управлява този мощен поток, то потока започва да управлява човека. В този случай никой не може да гарантира, че всичко може да завърши без травми и осакатяване. Работата е в това, че в този момент древните сили на Земята, силите на живата природа се сливат с лунната енергия и целия този „коктейл“ търси изход. Както се казва „Земята и небето изригват изведнъж“, те са толкова енергийно заредени, че между тях прехвърчат искри. И целият този поток от кипяща енергия преминава през човека, който се явява като проводник между небето и земята. За силните духом той е пречистващ с огнена сила, а за слабите – адски огън.

11 ти лунен ден е ден на енергийния поток и взаимодействието със силите на Природата. Въздействието на Луната в този ден се смята за най-мощното в лунния цикъл. Бъдете внимателни и предпазливи. Насочете пробуждащата се сила в съзидателна. Всичко започнато в този ден, довършете до край. Не се препоръчва пасивност, тъй като противоречи на вибрациите на заобикалящата действителност. Също така не бива да се претоварвате с работа. Всичко е добро, когато е с мярка.

В единадесети лунен ден, по правило, чувствате в себе си сили, уверени сте, пълни с ентусиазъм и жадувате за действия. Но ако започвайки да правите нещо, само за миг се усъмните в своите действия, то неминуемо следва провал. За да премине през огнената енергетика на този ден е необходимо да сте смели, дръзки и да вярвате в победата. Не бива да забавяте темпото нито за секунда! Всичко в този ден е необходимо да доведете до позитивен завършек. Необходимо е да вярвате в своя успех и да се отдадете на волята на движещите се стихии. Само това е необходимо да правите в този ден. Ако не сте уверени в силите си, по-добре не предприемайте сериозни действия. Най-важното сега е безкрайна концентрация над духовната сфера. Тези, които отделят изключително много внимание на материалните ценности, биват пометени от потока.

Този ден е добър за начало на политическа кариера. Образно казано вие може да влезете в политиката на гребена на вълната. 11 ти лунен ден е прекрасно време за начало на строителство, но желанието е необходимо да е такова, което можете да доведете до край. Ако предварително знаете, че може да ви се наложи по някаква причина да „замразите“ строителството, то по-добре не започвайте, защото да го завършите едва ли може да ви се удаде, а през цялото време може да има какво да ви пречи. Помнете, че всяко нещо започнато в този период, е свързано с безграничния резерв на космическата енергия. Ако го прекъснете, дори за миг, Космоса може да възприеме това за отказ от енергийната помощ и да „прекъсне подаването на енергия“ за вашето мероприятие.

С една дума, в 11 ти лунен ден може да започвате само тези неща, които изискват пълно отдаване на физически и душевни сили. Необходимо е да доведете действията си до логически завършек, в противен случай, всичко което сте направили губи смисъл.

Енергията на този ден е не просто активна, тя е в известен смисъл агресивна. Древните придворни астролози са съветвали царете да започват война именно в този лунен период.

В ежедневните си дейности би било хубаво да сте внимателни при работа с ножове, вилици и други остри и режещи предмети. Като цяло в този период е най-добре постоянно да мислите за това, как да не извършите някоя глупост. В никакъв случай не предприемайте рисковани действия. Внимателно следете заобикалящата ви среда, гледайте в страни, не влизайте в скандали и спорове, да не говорим за битки.

В този ден е трудно да останете пасивни. Насочете своята енергия към съзидателна практическа дейност. Препоръчително е  да проявите пробуждащата се сила на любовта към близките си. Покажете добрите си чувства към членовете на семейството си, помогнете им с думи и дела.

Добър начин за онагледяване на 11 ти лунен ден е уиндсърфа. Плъзгайки се на дъската на гребена на вълната не бива да губите равновесие и да се съмнявате, необходимо е да вярвате в успеха и да се отдадете на волята на движещата стихия. Това е необходимо да правите и в този лунен ден. Проявете ситуативност и смелост. Най-важното сега е пределна концентрация над духовната сфера.

Социално и битово влияние на 11 ти лунен ден: Не е много благоприятен ден, възможни са резки изблици на енергия на ума и тялото. Не бива да се занимавате с непознати дейности, за да не си навлечете неприятнсти. Не започвайте големи дела, защото са обречени на провал. Лош ден за търговия и дейности свързани с опасност от травми. Благоприятен ден за пътешествия и завършване на каквото и да е.

Влияние върху родените в 11 ти лунен ден: Хората родени в този ден са много силни, мъжествени, и едновременно с това техните действия са практически непредсказуеми. Те са умни, имат много приятели и почитатели, с които не се разделят до края на живота си. Единственото, което може да помрачи живота им е способността им да попадат във водовъртежа на събитията и дори в катастрофи. Носят в себе си тайната на човешката окултна мощ, което често им създава грижи. Животните не ги обичат особено, но насекомите са винаги с тях. Имат нужните им таланти и умения. Често им се случва да са ухапани от кучета, оси, дори и от крави.

Влияние на зачатието: Най-добър за зачатие на момче. Детето владее необикновени природни сили. Активен борец. Може да има способности на маг.

Брак и сватби в единадесети лунен ден: В 11 ти лунен ден брак е хубаво да сключват само тези, които са на сто процента уверени в чувствата на партньора си, които действително са обсъдили подробно бъдещия си съвместен живот и се доверяват на възлюбения/та си във всичко.

Но ако не сте уверени в силата на сърдечните си чувства, ако е останала дори искрица съмнение в правилността на избора ви, то внимавайте, помислете добре дали да се обвържете със семейния възел, по-добре е да се откажете от сватба в този ден, в противен случай действително оставате разочаровани.

Единадесети лунен ден е време за сключване на брак между партньори, живеещи както се казва душа в душа, имащи едни и същи интереси и възгледи за живота, стремящи се към едно и също.

По отношение на сватбите астрологията предупреждава, че изобилието на спиртни напитки на празненството може да доведе до големи неприятности, които по правило завършват не само като кавги и скандали, но често с контузии, а понякога и със смърт. Затова в този период се препоръчва да празнуват сватба само тези семейства, в които изобщо не се употребява алкохол.

Здраве в 11 ти лунен ден: Период за активни физически упражнения. Полезно е да направите дълги пешеходни преходи, да бягате на маратон, да покарате каяк, да плувате, да карате велосипед.

Много хубаво е сега да се занимавате с бойни изкуства, но без да използвате хладни оръжия. На тренировките може да увеличите натоварването, да усвоявате нови движения и упражнения. Идеално време за провеждане на спортни състезания, фестивали, дни на здравната и физическа култура.

В 11 ти лунен ден е добре да преминете към ново ниво в тези оздравителни програми, които сте започнали в началото на лунни я месец. Ако прекарате  този ден лежейки на дивана, предавайки се на мързела и меланхолията, то вашият организъм няма да си почине, а напротив няма да получи необходимата му нова енергия. При тези, които прекарат 11 ти лунен ден в пасивност, се обострят хроничните заболявания.

Хубав ден за начало на лечение и прочистване на горните дихателни пътища и белите дробове. В този ден е полезно да се къпете. Старайте се да употребявате по-малко груба храна, да пиете повече вода и сокове. Хубав ден за гладуване.

Медицинско влияние на 11 ти лунен ден: Изключително непредсказуем. Много чудеса. Не бива да се действа усилено върху болните места. Започващите болести са опасни особено за жените. Усъвършенствайте тялото си, обърнете му внимание.

Подходящо време да отидете на масаж, да вземете ароматна вана. Благодарете на тялото си, за това, че ви служи. Ако възникне болест или болка, това е сигнал, че не обичате достатъчно своето тяло. Вслушайте се в него, разговаряйте с него, говорете с всеки орган и те непременно ви отвръщат със здраве, бодрост, енергия и радост от живота.

 

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here