Двадесет и осми лунен ден 28 ми ден от лунния цикъл

0
16204

Двадесет и осми лунен ден 28 ми ден от лунния цикъл пълна характеристика

Енергетика на деня: пасивен ден

Щастливо число на 28 ми лунен ден: 1

Елемент на деня: Вода

Щастлив цвят за 28 ми лунен ден: виолетов, лилав, млечно син, бял

Камъни за 28 ми лунен ден: арагонит, андалузит, хризопрас

Щастлив ден от седмицата за 28 ми лунен ден: неделя

Щастлива посока за 28 ми лунен ден: Север

Преобладаващи форми за 28 ми лунен ден: вълнообразни линии, плавни преходи, асиметрия

Символ на 28 ми лунен ден: Лотос, цветя, ден на Слънцето, растеж на растенията.

Ключови думи: спокойствие, възстановяване на връзката с божествената същност, опознаване на самия себе си, внасяне на светлина във всички сфери на живота, божествена карма.

Характеристика и потенциал за развитие в 28 ми лунен ден: Благоприятен ден, ден на Слънцето, в който е възможно духовно прозрение. Един от най-спокойните и светли дни на лунния месец, същността на който е в неговия символ Лотоса, олицетворяващ духовния растеж на човека. Този символ показва, че всичко насочено към духовно търсене, приключва успешно.

Двадесет и осми лунен ден е период на духовно възмъжаване, придобиване на мъдрост. Лунният месец на практика е преживян напълно и всеки човек се е променил. Тези, които са следвали лунния ритъм, които са се движили в унисон с Луната, получават милостта на Нощната Богиня.

28 ми лунен ден е мистичен, днес с вас може да се случат различни чудеса, но характера им зависи от това, как сте преминали през лунните дни. На праведните се случва благо чудо, а на грешните – чудо възмездие. Всичко, което сте посадили в предишните лунни дни, сега пораства.

Затова девизът на деня е: „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Именно в този ден вие наистина оценявате себе си по това, което сте извършили. Ако ви се случват неприятни събития, не ги мислете за неочаквани, защото това е напълно очакван резултат от вашите негативни действия в течение на лунния месец.

Какво можем да ви посъветваме? Постарайте се правилно да приемете всичко, което се случва в този ден и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много.

Една от основните задачи на този лунен ден е правилно да приемете, това което идва към вас. От това зависи много. Ако в течение на лунния месец сте правили всичко правилно и днес получите награда, приемете я с радост.

Не забавяйте темпото, не се отпускайте, в противен случай с това свършва победата. Съберете сили и действайте по-нататък. Да забързвате темпото, също не е необходимо – това може да доведе до пълен крах.

Всяка ситуация е необходимо да доведете до логично и успешно завършване, за вас е удобно темпото, с което сте свикнали.

Този лунен ден непременно носи успех в дейностите. Всички астрологични школи считат, че е благоприятен за всичко, и на първо място, естествено, за духовни дела. Пътешествията започнати в 28 ми лунен ден носят успех, смело се отправяйте на път, очакват ви нови впечатления. Период за достигане до висшите истини. Изключително благоприятен ден, особено при добро настроение.

Благоприятен ден за големи дела, покупки, начинания. В този ден се постарайте да сте в добро настроение, вглеждайте се в себе си, контролирайте емоциите си.

За родените в 28 ми лунен ден: Хората родени в двадесет и осми лунен ден са много различни, необходимо е да работят със сънищата.

Влияние на зачатието: Детето заченато в този ден може да се захване с всякаква работа, всичко с което се заеме има успех. На него принадлежи целия сват. Спокойствие и радост, саморазбиране и познаване на тайните на света са в сърцето му. Тайните на Небето и Земята са винаги с него. Но има и опасност да е мързеливо.

Брак и сватби в 28 ми лунен ден: Това е последния период, в който може да се сключва брак. В този ден е желателно да създават семейство зрели хора, с жизнен опит. А младите партньори по-добре да се въздържат, тъй като семейството създадено в този лунен ден постоянно изпитва влиянието на родителите, които се опитват да променят живота на младоженците, така както те искат, което разбира се, в крайна сметка води до развод.

Сватбените тържества в двадесет и осми лунен ден е необходимо да са спокойни, без много блясък, както се казва, семейни.

Здраве в 28 ми лунен ден: В този период организма е положително зареден и способен да извърши много, но е необходимо да помните, че на първо място става дума за вътрешна работа, а не за външна, т.е. обърнете повече внимание на медитация, дихателни и енергийни упражнения, отколкото на физически. Големите натоварвания са допустими, но не се препоръчват.

В 28 ми лунен ден може да направите различни прочистващи комплекси. Полезни са водните процедури. Хубаво е да си направите билкова или ароматна вана.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here