Двадесет и трети лунен ден 23 ти ден от лунния цикъл

0
15797

Енергетика на деня: активен ден

Щастливо число на 23 ти лунен ден: 5

Елемент на деня: земя

Щастлив цвят на 23 ти лунен ден: оранжев, кестен, шоколадов, кафяв.

Камъни: раухтопаз, черен нефрит, зелен нефрит, сардер

Щастлив ден от седмицата за 23 ти лунен ден: вторник

Щастлива посока за 23 ти лунен ден: Център, среда, основа

Символ на 23 ти лунен ден: крокодил Макара – полуриба – полукрокодил

Ключови думи: събиране на реколтата, правилно завършване на дейностите, разбиране на собствените грешки, радикални промени, жертвоприношение.

Характеристика и потенциал за развитие в 23 ти лунен ден: Този период се отличава с висок енергиен заряд. Той е изпълнен до краен предел с активност, както и с агресия.

Ако си позволите в 23 ти лунен ден дори за секунда да сте пасивни или да се отпуснете по течението, то стремителния поток на енергията просто може да ви смачка.

Наистина, необходимо е да уточним следното: активен е необходимо да бъде външния ви живот, а вътрешно по-добре е да съхраните спокойствие. Това е като на състезание – колкото по-бързо галопира коня, толкова по-спокоен трябва да остане ездача.

Енергийните потоци в 23 ти лунен ден са крайно нестабилни. Затова съществува голяма вероятност от аморални постъпки, грабежи и убийства. По тази причина горещо се препоръчва да се избягват места, където има струпване на много хора, например не бива да посещавате стадиони, дискотеки и подобни места.

Колкото повече се събирате с хора, толкова по-непредсказуемо е тяхното поведение. Създава се впечатление, че в 23 ти лунен ден сами си създавате кавги, конфликти и скандали. Работата е в това, че аурата е подложена на много мощно вибрационно въздействие от страна на лунните енергийни потоци.

Тъй като у повечето хора енергийната структура не е приведена в хармония и не е тренирана, възниква ефект „претоварване“, т.е. енергийната обвивка не може да се справи с мощното енергийно поле излъчвано от Луната.

Образно казано на човек му „изгарят бушоните“ и става неуправляем. Енергията просто го напряга от вътре, търси изход и го намира в различни конфликтни ситуации. Разбира се при хората, които се занимават с йога, цигун, рейки и подобни дейности, не се наблюдават подобни неща, тъй като тяхното енергийно поле е регулярно тренирано за получаване и трансформация на все по-големи и по-големи мощни енергийни потоци. За тях 23 ти лунен ден преминава спокойно, без различни ексцесии и неуредици. Цялата енергия се насочва в необходимата посока.

Но какво да кажем за всички останали, чието енергийно поле не е тренирано? Най-правилно е да насочите енергията на 23 ти лунен ден за решаване на настоящите проблеми, особено тези, които изискват полагане на повече усилия. Спомнете си дали няма задачи, които никак не успявате да помръднете от мъртвата им точка? Енергията на Луната сега при правилното й използване ви помага да преодолеете всяко, дори и най-безнадеждното препятствие.

Главното е да не изразходвате напразно силите, предоставени от Луната, за конфликти и спорове, а да ги насочите в правилната посока. В този ден е добре по-малко да говорите и повече да действате. Всички разговори, които не се отнасят непосредствено за каквито и да е важни дела, се превръщат в банални сплетни. Насочването на вниманието към слухове, от своя страна води до загуба на енергийната стабилност. Колкото повече говорите, толкова по-голяма е вероятността да възникне скандал.

Постарайте се да се държите така, както се държи символа на деня – крокодила – на лов. На пръв поглед той изглежда бавен, дори донякъде флегматичен, но той определено е концентриран. Щом се появи жертвата, той действа не просто стремително, а мълниеносно и много точно.

Последвайте примера му: бъдете концентрирани и съсредоточени. Използвайте този лунен промеждутък от времето изключително за решаване на важни проблеми, за извършване на най-необходимите дела. На кратко казано, не си губете времето с дреболии.

Тибетските астролози смятат, че това е един от най-благоприятните периоди за начало на строителство и получаване на странична подкрепа. Ако в този ден се лишите от някаква вещ, постарайте се да възприемете този факт с радост, защото вие се лишавате от това, което вече не ви е нужно, което затормозява развитието ви. Ако в подобен случай започнете да се паникьосвате и да се разстройвате, може да си докарате много болезнени ситуации.

Помнете: „Святото място никога не е празно“. Ако сте изгубили нещо, това означава, че се е освободило място за нещо ново. В мислите е необходимо да „плувате срещу течението“. Всички са ядосани – вие се усмихвате, всички са напрегнати – вие сте невъзмутими, всички ви обвиняват в смъртен грях – вие никаква вина не чувствате. Такъв подход с околните е наистина крайно необходим.

Болшинството от хората в 23 ти лунен ден се намират във властта на своите „вътрешни демони“ и без да искат извършват маса глупости. За това прекарайте този ден в тихи, но „неприятни занимания“, например: пуснете прахосмукачка, почистете, измийте пода, направете малък ремонт.

Не бива да ходите по магазините – там има много хора. Може внезапно да ви напусне увереността в себе си и в правилността на действията ви. Това означава, че сте станали жертва на енергиен вампир. Някой е достигнал до източника на жизнените ви сили. В този случай съберете цялата си останала воля, с цел да се усмихвате и съхраните спокойствие. Всичко минава и този ден също някога свършва.

Социално и битово влияние на 23 ти лунен ден: Силно неблагоприятен лунен ден, особено за общуване сред много хора или за делови разговори. Лошо време за съдебни дела, особено ако се опитвате да осъдите невинен.

23 ти лунен ден е неутрален за занимания с домашни дейности, благоприятен за действия за защита на жилището, строителство и почистване. Неутрален за пътешествия, лош за брак. Този ден е символ на саможертвата, покаянието, разбирането и прошката.

Брак и сватби в 23 ти лунен ден: В този ден е по-добре да не се сключва брак. Семействата създадени в този период по правило бързо се разпадат, а сватбените тържества рядко завършват щастливо, обикновено за тях, както се казва, е болезнено да се помнят. Не се препоръчва също да се подават молби за развод в този ден.

Здраве в 23 ти лунен ден: Необходимо е да се погрижите внимателно за здравето си днес, тъй като мощната вълна на противоположни една на друга енергии може да предизвика обостряне на хроничните заболявания или да доведе до различни травматични ситуации.

Много голяма е вероятността за фрактури, контузии и т.н. Затова днес се препоръчва да отмените всички тренировки, дори и най-леките, тъй като е много сложно да се предвиди, какво е в състояние да предизвика нежелателни последици. Дори невинно разтягане на мускулите може да предизвика непоносима болка.

Отслабва имунитета и устойчивостта на болести. В центъра на вниманието е необходимо да бъде гръбнака, желателно е да се проведат укрепващи и оздравителни процедури. В деня на крокодила изключете от менюто си месото, желателно е да употребявате млечна храна, необходимо е да пиете повече мляко, да ядете извара и други млечни продукти, направете си сладкиш с печени орехи.

За родените в 23 ти лунен ден: За хората родени в този ден е характерна упоритостта, желязната хватка, всичко започнато довеждат до абсолютен край. Преминават през живота като булдозер, проявявайки зрялост и завършеност във всичко.

Ако у тези хора има насоченост към светли дела, то от тях излизат небесни защитници и небесни палачи, владетели на правосъдието. Хората на двадесет и трети лунен ден често стават истински монаси, но монашеството не е задължително за всички, които са родени в този ден.

Влияние на зачатието: Трудно може да разберете, къде алчността и самолюбието преминават в гениалност и доброта. Може да се роди дете с генетични изменения, необичайни личности. Всички считат този човек за не такъв, какъвто е в действителност. Но него може да го очаква голяма слава.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here