Двадесет и шести лунен ден 26 ти ден от лунния цикъл

0
15596

Двадесет и шести лунен ден 26 ти лунен ден от лунния цикъл характеристика

Енергетика на деня: пасивен ден

Щастливо число на 26 ти лунен ден: 8

Елемент на деня: земя

Щастлив цвят на 26 ти лунен ден: син, морско син, небесно син

Камъни: аурипигмент, жълт нефрит, нефрит, хризопраз

Щастлив ден от седмицата за 26 ти лунен ден: петък

Щастлива посока за 26 ти лунен ден: Североизток

Преобладаващи форми: квадрат, хоризонтално удължен правоъгълник

Символ на 26 ти лунен ден: Жаба, блато, Жабокът пътешественик, водовъртеж, тресавище

Ключови думи: плавен преход от апатия към нови цели, обновяване на движението, разобличаване на злото, разбиране на същността на жизнения процес, следване на естествените природни ритми, ясно определяне на жизнените позиции.

Характеристика и потенциал за развитие в 26 ти лунен ден: Жабата, както и змията са олицетворение на мъдростта, но мъдростта, която не носи никаква полза на човека, за капаните и заблудите за собствените постижения.

Това може да бъде много тежък период, когато е необходимо да съберете всичките си физически и духовни сили, за да се предпазите и не се подадете на различни по рода си провокации и изкушения. Необходимо е в този лунен ден да съхраните спокойствие и сдържаност, да се отнасяте към всичко случващо се с известна доза ирония и каквото и да става да не губите чувството си за хумор.

Двадесет и шести лунен ден може да бъде тежък не толкова физически, колкото изпълнен с емоционалните изблици. Настроението скача, образно казано, като жаба – преди минута се смеете, сега плачете, докато се обърнете и добродушния човек се е превърнал в същински тиранин фанатик. Този лунен ден е изпълнен с такива изненади.

Основната опасност в 26 ти лунен ден е в неговата способност да „затъва в тресавището“, т.е. преобладаващите сега емоции ви дърпат навътре в себе си, като блато. Не случайно блатото е един от символите на този лунен ден.

Ако настроението вие мрачно и тъжно, то в края на лунния ден изпадате в депресия, от която никой не може да ви изкара. И обратно, ако много се смеете и се радвате, то скоро забелязвате, че смехът ви не е нищо повече от нервен срив, вие се смеете не толкова защото ви е смешно, колкото потръпвате от нервни спазми.

Днес търсете златната среда, в емоционален план това е много важно, тъй като деня е изпълнен със силна емоционална нестабилност, големи и крайно противоположни промени в настроението, водещи до възникване на много конфликти, кавги и скандали.

В 26 ти лунен ден е голяма вероятността за кражби и грабежи. Днес лесно попадате под чуждо негативно влияние, може да се опитат да ви убедят да вземете участие в някакво рисковано мероприятие, което може да завърши със затвор за вас.

Затова бъдете внимателни и ако дори за секунда във вас възникне съмнение за правилността на постъпката ви, то по-добре веднага прекратете, в противен случай ви очакват неуспех и големи проблеми. Особено внимателни е необходимо да са шофьорите: авария, катастрофа, кражба – това далеч не е пълния списък на това, което очаква тези, които се отнасят невнимателно към днешния ден.

В двадесет и шести лунен ден също е важно да не се отнасяте към себе си прекалено сериозно, не изпадайте във фатализъм. Опростете нещата, задоволявайте се с малко и се радвайте на това, което имате. Крайно противопоказно е в този ден да завиждате и да изпитвате ненавист.

Отпуснете се. Както казахме, сега времето прилича на блато – колкото повече се напрягате и се суетите, толкова повече затъвате в тресавището. Не е желателно днес да тръгвате на път или в командировка. Колкото и добре да започне пътуването, то все едно, завършва без успех. Губите повече, отколкото печелите.

Тибетската астрологична школа счита, че това време е благоприятно за даване на различни обети и клетви. Освен това, съгласно тибетските поверия, двадесет и шести лунен ден е ден за придобиване на всичко желано, но на първо място, духовни блага.

Това е лош ден за всякакво общуване, хубав за адвокатите.

За родените в 26 ти лунен ден: Хората родени в този ден са призвани цял живот да мълчат, да дават обети и обещания, и да ги изпълняват, да живеят в икономии. Труден живот, горделивци.

Влияние на зачатието: Детето заченато в този ден е богато. Чака го слава, велики постижения, почести. Възможно е и опасно самолюбие. Опасно, защото за всичко е необходимо да се заплати.

Брак и сватби в 26 ти лунен ден: Двадесет и шести лунен ден не е много благоприятен за сключване на брак. Сега може да бъдете много жестоко излъгани. Ако вторият ден от сватбата се пада в 26 ти лунен ден, то по-добре е да го отмените, в противен случай няма да ви пропуснат скандали, кавги и други проявления на негативната страна на човешкия характер.

Здраве в 26 ти лунен ден: Тези от вас, които се занимават със спорт е препоръчително днес да си дадат почивка или поне да намалят наполовина натоварването. Здравето сега е изключително уязвимо, достатъчен е съвсем малък повод, за да предизвика обостряне на заболяване или получаване на травма. Днес са полезни козметичните процедури и масажите, работа с акупунктурните точки.

Екипа на  LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here