Двадесет и седми лунен ден 27 ми ден от лунния цикъл

0
16965

Двадесет и седми лунен ден 27 ми ден от лунния цикъл характеристика 

Енергетика на деня: Активен ден

Щастливо число на 27 ми лунен ден: 9

Елемент на деня: Огън

Щастлив цвят за 27 ми лунен ден: син, индиго, ултрамарин, метличина синьо и сапфир

Камъни за 27 ми лунен ден: Прозрачен лилав аметист, изумруд, розов и малинов кварц, селенит

Щастлив ден от седмицата за 27 ми лунен ден: събота

Щастлива посока за 27 ми лунен ден: Юг

Преобладаващи форми за 27 ми лунен ден: триъгълник, зигзаг, прекъсната линия

Символ на 27 ми лунен ден: Кораб, Тризъбеца на Нептун, скиптър, жезъл.

Ключови думи: осъзнаване на целите, чувство за вътрешен ритъм, следване на естественото течение на енергията.

Характеристика и потенциал за развитие в 27 ми лунен ден: Ден на Нептун, свързан с водата и морските пътешествия. По своята същност, това е време за мистично преображение, обръщане към духовните източници, ден за придобиване на божествена мъдрост и знания.

Хубав период за начало на пътешествие, но само насочено за търсене на нови знания, а освен това е идеално време за научни изследвания и експедиции, психологически експерименти, проучвания, тестове и занимания за психологическа настройка. В двадесет и седми лунен ден е полезно да се занимаете със самообразование.

Този период представлява сам по себе си хармонично съчетание на разум и интуиция. Работата е в това, че в дадения период, както никога, се съчетават разума и интуицията. Вслушвайте се във вътрешния си глас. Днес рационализма, скептицизма и прагматизма нямат място. Непременно помислете за трудностите, които ви мъчат. Интуицията може да ви подскаже изящен изход от сложна ситуация.

Ако се налага да преодолеете труден проблем, то опитайте се да призовете интуицията си, шестото ви чувство няма да ви откаже. Постарайте се да не зацикляте на конкретни жизнени, особено битови, проблеми.

Ако не обръщате внимание на житейските дреболии и се издигнете над суетата, то може да видите скритите мотиви в постъпките на вашите познати и колеги.

В този лунен ден е необходимо да приемате всякакви климатични условия. „Дъжд ли, сняг ли, по всяко време на годината…“ – това е хубав знак. „Висш пилотаж“ е да се потопите в стихията на деня, да плувате или поне да се разходите под дъжда.

Днес са изключително полезни всякакви водни процедури, но не бива да плувате в открити студени източници и да извършвате морски пътешествия. Бани, сауна, обичайния душ – са много полезни за здравето.

В двадесет и седми лунен ден следва, колкото може по-малко да се оглеждате в огледалото, най-добре е днес да не го правите.

За родените в 27 ми лунен ден: Хората родени в този лунен ден живеят в състояние на постоянни промени и колебания. Те са пътешественици с вечна жажда за знания, бродяги, мистици, мечтатели, целители. На високо духовно ниво те са хора способни на безусловна любов, на ниско ниво – пияници и наркомани. Пред родените в 27 ми лунен ден стои задачата да овладеят медитацията, космическото съзнание, те са длъжни да проявят много силна воля, за да „отсеят“ низшия свят.

Влияние на зачатието: Ако сте добри и спокойни хора, то заченатото в този ден дете ще прилича на вас. Наистина то може да боледува от странни болести и да е склонно към инфекции. Но някаква сила винаги го пази. В живота си вашето дете е изпълнено с грижа за околните. От него израства добър човек. Но не злоупотребявайте с търпението му, тъй като от покорно и справедливо то може да се превърне в сприхаво и неразумно създание.

Брак и сватби в 27 ми лунен ден: Хубаво време за сключване на брак, но сватбата в 27 ми лунен ден е необходимо да е тиха и спокойна. Шумните компании на маса е по-добре да се избягват. Колкото по-спокойно премине тържеството, толкова по-здраво е семейството. В голяма степен това е идеално време за създаване на семейство между зрели и мъдри партньори.

Здраве в 27 ми лунен ден: Употребата на химически препарати в двадесет и седми лунен ден може да предизвика непредвидени реакции в организма, различни усложнения. Затова е желателно да се въздържате от приемане на лекарства в този ден (разбира се, ако не става дума за животоспасяващи такива).

Особено уязвима днес е лимфната система. Необходимо е да избягвате да седите на течение или влага. Стоенето във вода също може лесно да доведе до респираторни заболявания в този лунен период. Стойте по-далеч от водоеми и басейни.

Днес са полезни всякакви водни процедури, но не бива да се къпете в открити студени източници. Студената вода в 27 ми лунен ден е много опасна. Постарайте се днес да плувате, това се отнася особено за големи водни масиви – море, океан, езеро.

Екипа на  LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here