Двадесет и пети лунен ден 25 ти ден от лунния цикъл

0
13180

Двадесет и пети лунен ден 25 ти ден от лунния цикъл характеристика

Енергетика на деня: активен ден

Щастливо число на 25 ти лунен ден: 7

Елемент на деня: метал

Щастлив цвят на 25 ти лунен ден: зелен, малахитов и изумруден’.

Камъни за двадесет и пети лунен ден: тигрово око, соколово око (синьо), котешко око (зелено)

Щастлив ден от седмицата за 25 ти лунен ден: четвъртък

Щастлива посока за 25 ти лунен ден: Северозапад

Преобладаващи форми: кръг, спирала

Символ на 25 ти лунен ден: Костенурка, раковина, урна

Ключови думи: апатия, почивка след постигане на поставените цели, възстановяване на силите, пълноценен отдих, психологична адаптация.

Характеристика и потенциал за развитие в 25 ти лунен ден: Ден на дълбоко познание, мъдрост и пророчество, съсредоточаване. Пробуждане на висшите психически способности.

Хубав ден за екскурзии, пътувания, пътешествия, търговски и съдебни дела, сън и почивка. Благоприятни са новите запознанства. Радост ви носят срещите с приятели и единимишленици, роднини и представители на противоположния пол. 25 ти лунен ден е пасивен и съзерцателен, период на уединение.

В този лунен ден не бива да бързате, необходимо е да обръщате внимание на детайлите и да сте търпеливи и спокойни. Не случайно символ на деня е Костенурката. В този кратък период е необходимо да сте като костенурка – няколко пъти да премислите стъпките си, да претеглите всички „за“ и „против“ и чак след това да предприемете действие. Двадесет и пети лунен ден е време на стабилност, намиране на покой, в известен смисъл е необходимо да „легнете ниско и да стоите в сянка“.

По правило астрологичните школи съветват да посветите деня на вътрешните проблеми, да разберете себе си, да поразмислите над чертите на характера си, да преосмислите и преразгледате вътрешния си духовен живот. Това е време за релакс и в известен смисъл за отражение. Но при цялата тази съзерцателност на този лунен ден, в него се крие опасност – не бива да превръщате разбирането и осъзнаването на истинския ви „Аз“ в самовглъбяване и самоунижение.

Необходимо е колкото може по-обективно да се отнесете към себе си. Вашите духовни търсения касаят само вас и никой друг. Сега не е необходимо да работите за публиката, бъдете искрени със себе си. Без подобни периоди на вътрешно уединение никога няма да разберете точно живеете ли, движите ли се напред в развитието си или просто бягате от себе си.

Главната цел на 25 ти лунен ден е да се научите да обичате себе си, а това не означава да раздувате егото си, не е нарцисистко самовлюбване, а приемане на себе си такива, каквито сте, с всички „плюсове“ и „минуси“.

Тибетските астролози считат, че двадесет и пети лунен ден е благоприятен за пътешествия, различни пътувания и командировки. Вярва се, че всеки, който тръгне на път сега, със сигурност има добър късмет, но само при условие, че пътника не бърза. 25 ти лунен дене времето, когато на първо място е необходимо да се вслушате в интуицията си, да се доверите на сърцето си. Разумът и логическото мислене в този период могат да ви подведат. Разчитайте единствено на вътрешния си глас.

Брак и сватби в 25 ти лунен ден: В двадесет и пети лунен ден е по-добре да се въздържате от създаване на семейство. Този период е по-подходящ за планиране на съвместен живот, подготовка на самото тържество и т.н.

Счита се, че тези, които сключват брак в 25 ти лунен ден, през цялото време „потъват до дъното“, често ги дебнат финансови кризи и периоди на душевен дискомфорт. Необходимо е да кажем, че това време е по-подходящо за развод, отколкото за създаване на семейство. Разводите преминават гладко, спокойно, без кавги и скандали.

Изминалия период от живота изтича като вода и миналото се изглажда като морски камъчета, без да оставя остри ъгли в паметта.

Здраве в 25 ти лунен ден: Със здравето в двадесет и пети лунен ден не се очаква да се случи нещо особено.

Ако сте болни, то състоянието ви остава същото, болките не се усилват, но и не отминават. Въпреки че това е много благоприятно време за нетрадиционни изцелителни практики, особено тези, които използват вода, например водолечение.

Ако сте здрави, то за вас е много полезно в този ден да се изкъпете в река, езеро, море или басейн. Ако нямате такава възможност, то непременно вземете вана, желателно с билки. Някои астрологични школи предупреждават, да не започвате прием на нови лекарства в този лунен ден.

Екипа на  LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here