Двадесет и девети лунен ден 29 ти ден от лунния цикъл

0
15080

Двадесет и девети лунен ден 29 ти ден от лунния цикъл характерситика 

Енергетика на деня: Активен ден

Щастливо число на 29 ти лунен ден: 2

Стихия на деня: Земя

Щастлив цвят за 29 ти лунен ден: червен, ален и черен

Камъни за 29 ти лунен ден: Серпентина, черна перла, седеф

Щастлив ден от седмицата за 29 ти лунен ден: понеделник

Щастлива посока за 29 ти лунен ден: Югозапад

Преобладаващи форми за 29 ти лунен ден: квадрат, хоризонтално разпънат правоъгълник

Символ на 29 ти лунен ден: Октопод, Хидра.

Ключови думи: опасност, повишен самоконтрол, духовна промяна, почистване на авгиевите обори на вътрешния свят.

Характеристика и потенциал за развитие в 29 ти лунен ден: Двадесет и девети лунен ден има доволно лоша слава. И това не е случайно, тъй като това е най-тежкия ден от лунния цикъл. Много езотерични школо го наричат „сатанински“ ден. Работата е в това, че неговата енергия е толкова мощна, че повечето хора просто нямат сила да се справят с нея.

По правило 29 ти лунен ден завършва лунния цикъл, защото 30 ти лунен ден не винаги има в лунния месец, а ако има, то той е много кратък. По този начин се получава, фактически 29 ти лунен ден да се явява финал на лунния месец. Имайте предвид, че в този период рязко нараства вероятността от възникване на различни по рода си конфликти и спорове. И ако не се усетите навреме, напрегнатите ситуации може да прераснат във враждебни отношения за дълги години.

В този ден всяка случайно и невнимателно изпусната дума може да бъде възприета като кръвна обида, и да ви занимава само един въпрос:“Как да отмъстя?“ Октоподът не случайно е символ на този лунен ден: със своите пипала отрицателните мисли и негативните емоции той обвива цялото ви съзнание, така че се постарайте да не губите контрол, в противен случай целият ви живот ще бъде подчинен на една цел – да нанесете на този, който ви е обидил, още по-голяма обида.

В 29 ти лунен ден е необходимо да сте особено сдържани и внимателни. Бъдете търпеливи към чуждите недостатъци, не реагирайте прекалено бурно на нападките по ваш адрес.

Простете на тези, които са ви обидили, това е най-доброто което може да направите в 29 ти лунен ден, за да избегнете напрегнатите и конфликтни ситуации.

В този период е необходимо да избягвате разходките в опасните зони на града, да не ходите по тъмните улици, да не вярвате на никакви предложения от непознати, защото всяка ситуация може да се превърне в трагедия.

В този лунен ден се случват голям процент от нещастните случаи и аварии. Затова следва да сте особено внимателни при пресичането на улиците и по време на шофиране. Все пак при всички опасности на периода не бива да зацикляте на негативните му страни. Излишното чувство на страх, съмнение и обреченост, само по себе си е опасност.

Може да избегнете много неприятни ситуации, ако промените отношението си към случващите се събития. Просто е необходимо да възприемате всичко с чувство за хумор и ирония. Не си струва да приемате всичко близко до сърцето си. Този, който премине 29 ти лунен ден с достойнство, влиза в новия лунен цикъл обновен и променен. Лунната Богиня го дарява със своята милост и благословия.

В този лунен ден изпратете своите мисли към Вселената, опитайте се да установите въображаема връзка с Космоса. Мислете за всичко, като за един свят. Хванете вълната на Вселенската хармония и се задръжте на нея. Оптимално съчетайте съзидателната и съзерцателната активност.

Садете цветя и се радвайте на красотата им. Забранени са всякакви разрушителни действия. Ако работите в градината не бива да късате нищо, да копаете и изкоренявате. Дори цветя е по-добре да не подарявате в този ден.

На любителите на лова и риболова може отговорно да кажем: това не е вашият ден!

В двадесет и девети лунен ден не е необходимо да предприемате никакви активни действия, още по-малко да започвате нови неща. Всичко започнато в този ден е обречено не просто на неуспех, а на пълен крах.

Да приключвате каквито и да било проекти или мероприятия в този ден, също не е желателно. Ако направите това, то трудът положен много дни, месеци или години е пропилян. Защо да зачерквате това, което ви е коствало не малко усилия? Постарайте се по възможност да ограничите контактите си, а най-добре отменете всички срещи.

Колкото по-малко контакти имате в този ден, толкова по-голям е шанса да избегнете проблемите в следващите дни. Ако се налага да общувате, помнете, че 29 ти лунен ден е изпълнен с предателства. Може да ви предизвикат към откровение, което след това да използват срещу вас. Дори близките ви приятели, с които, както се казва, сте делили залъка си, може да ви създадат маса неприятности. Така че се постарайте да прекарате този ден в уединение.

Именно в този ден астрологичните школи съветват да сте недоверчиви. Съмнителните цифри и факти непременно проверявайте. За пътешествия и командировки не е съвсем подходящо време. Посветете този период на творчество, тогава може да имате добри резултати.

Брак и сватби в 29 ти лунен ден: Най-добре планирайте сватбата или бракосъчетанието за друг ден, в противен случай в близко бъдеще между младите съпрузи възниква сблъсък на интересите и семейния съюз може да се разпадне.

Разводът може да се окаже много труден, защото сложните отношения ви впримчват с пипалата си, като Октопод. Ако планирате сватба и днес сте се събрали да обсъждате детайлите на предстоящото събитие, то по-добре го отложете с ден два, в противен случай може да се скарате в най-неподходящия момент.

Днес не бива да се провеждат и бракоразводни дела, тъй като страните няма да се разберат с добро.

Здраве в 29 ти лунен ден: В този ден организма е подложен на негативното влияние на отрицателни енергии. Затова се препоръчва колкото може по-малко да се натоварвате.

Избягвайте да седите на течение и във влажни помещения. По време на тренировка бъдете внимателни, тъй като денят е изпълнен с травми, които често завършват с нелеки усложнения. В

29 ти лунен ден може да напомнят за себе си тези болести, за които отдавна дори сте забравили да мислите. Това е верен сигнал, че в крайна сметка сте отстранили симптомите, а не заболяването.

„Матрицата“ на болестта все още се намира в организма ви и е необходимо незабавно да я отстраните, в противен случай болестта всеки път ще се връща при вас, до тогава, докато не премине в хронична форма, а след това в патология.

Екипа на LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here