Двадесет и четвърти лунен ден 24 ти ден от лунния цикъл

0
15946

Енергетика на деня: пасивен ден

Щастливо число на 24 ти лунен ден: 6

Елемент на деня: метал

Щастлив цвят на 24 ти лунен ден: жълт, златен, кехлибар, лимонен, щафран, охра.

Камъни: черен яспис, въздушен обсидиан, малахит, син нефрит, гросулар

Щастлив ден от седмицата за 24 ти лунен ден: сряда

Щастлива посока за 24 ти лунен ден: Запад

Преобладаващи форми: кръг, овал

Символ на 24 ти лунен ден: Мечка, гора, пещера, скала, вулкан, Хефест, Циклоп

Ключови думи: събиране на реколтата, разрушаване на старото и създаване на новото, приемане на себе си, такива каквито сте, задълбоченост.

Характеристика и потенциал за развитие в 24 ти лунен ден: Двадесет и четвърти лунен ден е толкова активен, колкото и предишния ден, но за разлика от 23 ти лунен ден, е съвсем лишен от агресия.

Няма нито хаотични енергийни потоци, нито психическо напрежение. Не, това е много радостен ден, дори празничен. Всичко негативно и тежко, присъщо на 23 ти лунен ден, изчезва и остава само пречистената свежа енергия.

Това е прекрасен период за творчество, може не само да създавате художествени произведения, но и да ги представяте успешно. Презентации, изложби, концерти и творчески вечери преминават изключително успешно.

В 24 ти лунен ден хората са настроени благодушно, умората от предишните лунни дни видимо оказва влияние. Дошъл е момента за почивка на душата и тялото! Ако вчера, все пак сте обидили или сте причинили неудобство на някого, сега е настъпил подходящия момент да се извините.

Денят е много спокоен и хармоничен, сега нямате настроение да се карате, а за прекалени наслади нямате сила. Всички искат само топлина и спокойствие. Най-добре е да се съберете с малка компания, да поговорите, послушате музика, да изгледате хубав филм. Масовите мероприятия в този сложен в енергийно отношение ден са противопоказни.

Как да се държите – активно или пасивно? Това може сами да решите, тъй като сега това няма особено значение. Астрологичните школи смятат, че ако в този ден тръгнете на пътешествие, то непременно е успешно и ви доставя удоволствие.

24 ти лунен ден е прекрасен за обучение, получаване на нови знания, за всичко което изисква приложение на интелекта. Мисловния процес се активизира, силата на концентрация се увеличава. В този ден може да решите много проблеми, стига да успеете добре да премислите и проанализирате всичко.

Това е изключително благоприятно време за начало на посевни действия, доколкото това е свързано с плодородието. В астрологичните школи на Тибет и Индия, този ден се счита за най-благоприятен за начало на строителство. Едно от главните условия за успешното преминаване на

24 ти лунен ден е подготовката. Необходимо е той да се превърне в отправна, стартова точка за достатъчно мащабен проект. Така например, в Древен Египет именно в този ден са полагали основите на пирамидите.

За 24 ти лунен ден е желателно да мислите предварително. Ако се каните да пътувате някъде, то до този ден „двигателя“ вече би било хубаво да е отремонтиран, смазан и пуснат. 24 ти лунен ден е един от малкото дни в лунния цикъл, когато началото е успешно. Енергийните бариери, необходими за старт в новите начинания са сведени до минимум. Ако по някаква причина не сте готови да започнете важно занимание, то прекарайте този ден тихо и спокойно. Не случайно символ на деня е мечката, сега тя спи зимен сън, но много скоро се събужда.

Социално и битово влияние на 24 ти лунен ден: Денят е не много добър. В общуването опитайте да не оказвате натиск върху събеседника си. Противопоказни са също и грубите шеги и цинизма.

Лош ден за пътешествия, безделие и тъга. Хубав за започване на нови неща, особено за строителство на дом, и за работа в градината. Денят е свързан със строителството, може да строите дом, църква, да поставите основите. Като цяло, фундаменталната основа положена сега, води до активно използване на резервите в бъдеще.

В този ден „мечката“ наказва насилниците и садистите.

За родените в 24 ти лунен ден: В този ден се раждат силни хора, често замислени, живеещи в свой собствен свят, надарени с таланти в различни области.

Влияние на зачатието: Морал и тромавост, голяма сила, грубостта на добряка, но умен и честен човек очаква душата, която в този ден идва при вас. Добър апетит, любов към околните, но и дълготрайни болести може да дебнат вашето дете. Пазете го от леност.

Брак и сватби в 24 ти лунен ден: Двадесет и четвърти лунен ден идеално подхожда за сватба и сключване на брак, особено за тези, които мечтаят да имат много деца. Този период е благоприятен за създаване на семейство от хора с високи морални и етични ценности.

Здраве в 24 ти лунен ден: В този лунен ден може да се занимавате както с активна тренировка с голямо количество различни упражнения, включващи съвместна работа на всички групи мускули, така и с медитативни упражнения, например йога. Всичко зависи от вас, доколко добре се чувствате.

В 24 ти лунен ден рядко се случват някакви проблеми със здравето, а ако се случат, то те по правило са незначителни и бързо преминават. Вредните фактори за организма ви през този период са пушенето и употребата на алкохол.

Денят често носи изцеление, подчинен е на физическата природа. Може да се занимавате с лечение, да приготвяте лекарства, препоръчват се силови физически упражнения, йога. Този ден е необходимо да използвате активно за укрепване на собственото здраве и повишаване на духовното ниво.

Екипа на  LunenKalendar.bg ви пожелава успешен и ползотворен лунен ден!

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here