Девети лунен ден 9 ти ден от лунния цикъл

0
17752

Енергетика на 9 ти лунен ден: Активен ден

Щастливо число на 9 ти лунен ден: 9

Стихия на 9 ти лунен ден: Огън

Щастлив цвят за 9 ти лунен ден: оранжев, кафяв, шоколадов, кестен.

Камъни за 9 ти лунен ден: черна перла, опушен кварц, александрит, серпентин.

Части от тялото: бронхи, горни дихателни пътища

Щастлив ден от седмицата за 9 ти лунен ден: Вторник

Щастлива посока за 9 ти лунен ден: Юг

Символ на 9 ти лунен ден: Прилеп

Ключови думи: Напрежение, хаотичност, негативни емоции, преследване на щастието, смелост, преодоляване на страха.

Основна характеристика на 9 ти лунен ден: Първият „тежък“ ден в лунния месец. Той е изпълнен с изкушения, затова би било хубаво да бъдете постоянно нащрек. На преден план излиза „сенчестата“ страна на всяка човешка личност. Всички пороци, дълбоко скрити „черни“ мисли и желания се надигат от дълбините на подсъзнанието и се опитват на всяка цена да се покажат и реализират. Ето защо денят може да е изпълнен със сериозни проблеми, които могат да доведат до значителни отрицателни последствия. Възможно е също да възникнат много спорове, конфликти, при това без причина, като от нищото.

Необходимо е да сте внимателни във всичко, като започнете от пресичането на улицата и завършите с използването на кухненските прибори, тъй като в този ден се повишава вероятността от травми и наранявания, които в някой случай могат да доведат и до осакатяване.

В 9 ти лунен ден е желателно максимално да ограничите контактите с малко познати хора, тъй като всеки един може да ви въвлече някаква авантюра. Ако правилно разберете природата на девети лунен ден, то бихте могли да избегнете много нещастия и трагедии.

В този лунен ден се случва разгръщане на кармата, подсъзнателните ритми на човека са в синхрон с ритмите на лунната енергия. В резултат на това възникват ситуации, при които всичко, за което по-рано сте си „затваряли очите“, сега излиза на повърхността.

От дълбините на подсъзнанието ви се надигат всички нерешени проблеми, неизпълнени обещания, ненавист, гняв и т.н. За да се „излекувате“ от това състояние е необходимо да изпълните това, което е било необходимо да свършите отдавна.

Помнете, в 9 ти лунен ден нищо не се случва случайно. Всичко, с което се сблъскате в този ден, са ваши минали нерешени проблеми. Вече сме говорили, за това че всички наши мисли и постъпки се записват в астралния план във вид на матрици. И в последствие, ако нищо не променяме в живота си (най-вече в духовен план), то всички тези шаблони периодично се явяват пред нас, за да напомнят за себе си. Ние „тъпчем на едно и също място, защото няма с какво да запълним вече готовата матрица“. Постоянно попадаме в едни и същи тежки ситуации. И то защото от нас се изисква само веднъж да решим възникналия проблем, а не да бягаме от него, разчитайки че „ще се реши сам“.

Накратко, по-добре веднъж да проявим воля, упоритост и решителност, отколкото постоянно да връщаме на една и съща тема.

9 ти лунен ден е ден за лекуване на кармата. В този ден може да ви осени вдъхновение, неочаквано може да ви дойдат нови мисли и идеи за нови творчески проекти. Ако се случи така, това е добър знак. Това означава, че правилно сте развързали кармичния възел и енергията, която е задържал досега, най-накрая се е устремила в необходимото направление.

Същото може да се каже и за самообразованието в 9 ти лунен ден. Ако почувствате влечение към нови знания, значи сте се освободили от някакви ограничения и задържаната по-рано енергия се нуждае от реализация. Творчеството и самообразованието са два процеса, които много си приличат, тъй като те се характеризират с концентрация и отвореност към новото. В някои случаи се изисква проявата на гъвкавост и нестандартно мислене.

Старайте се да не реагирате на забележките по повод на качеството на вашия труд. В повечето случаи в 9 ти лунен ден, те са несправедливи. Освен това, този лунен ден не е подходящ за отстояване на мнението. Ако много ви се иска да спорите, то това е сигнал, че не сте успели да направите промените.

Помислете за достойнството си. Затвърдете в съзнанието си мисълта, че вие не сте нито по-лоши, нито по-добри от другите, но в същото време сте уникално същество със собствени и непременно позитивни възгледи за живота. Постарайте се да не извършвате дори и най-малките неетични постъпки.

Най-добра опора и защита от неувереността в себе си са родителите ви. Позвънете им и поговорете с тях от сърце. Непременно си спомнете всичко добро, което у вас благодарение на родителите ви и искрено им благодарете за това.

Социално и битово влияние на 09 ти лунен ден: Неблагоприятен, сатанински ден. Период на заблуди, илюзии, лъжи, заблуждения.

Възможни са лоши и мъчителни сънища, на които би било добре да не се доверявате. Ден, в който получавате само лоши знаци, към които е необходимо да се отнесете внимателно, трезво да обмислите и оцените всеки. Необходимо е да пречистите мислите си и активно да се защитите от агресивни въздействия.

Денят е добър за работа в градината и за пътешествия. Неподходящ за брак, обучение и работа в кухнята. Ако в девети лунен ден у дома разцъфне кактус, това е на добро. 9 ти лунен ден не е най-подходящото време за смяна на дограма и шлосерска дейност, защото са възможни травми. Тибетските астролози вярват, че този ден е прекрасен за начало на дълго пътешествие, а също така и за всички дейности, за които е необходимо дълго време.

Влияние на родените: Детето родено в девети лунен ден е предразположено към много боледуване, чести натравяния, лош хормонален баланс, слаб имунитет. Могат да помогнат пречистващите процедури и здравословен начин на живот. Необходимо е постоянно изчистване, освобождаване от шлаката, както на физическо, така и на астрално ниво.

Влияние на зачатието: Не е желателно да зачевате в този лунен ден. Вашето дете може да стане опасно за обществото, или животът му да е изпълнен с изпитания. По-добре не рискувайте.

Брак и сватби в девети лунен ден: 9 ти лунен ден не е предназначен за сватба! По-добре е да се откажете от сключването на брак в този ден, иначе ви очакват разочарования, както в партньора, така и в живота, като цяло. Ако искате да съхраните любовта си, не се обвързвайте в брачен съюз в девети лунен ден.

Здраве в 9 ти лунен ден: В девети лунен ден може да се обострят хроничните заболявания. Това е така, защото хроничните заболявания са кармични по своята природа, т.е. възникват само, в случай че някакъв проблем дълго време не е решен на психофизическо ниво и с времето е преминал на физическо.

Неочаквано може да заболеят и тези органи, които ви се струва, че отдавна сте излекували. Но в крайна сметка сте излекували само симптомите, а самата болест, т.е. нейната енергийна матрица не е  отстранена от аурата.

Накратко, неразрешения проблем не е изчезнал, а е отишъл в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието.

В девети лунен ден всяко физическо неразположение, заболяване, обостряне на някакви процеси, всичко това са сигнали, тялото се опитва да „извика“ достигайки до ума, за да направите нещо.  В девети лунен ден е полезно да се правят всякакви очистващи практики, и особено такива за изчистване на червата.

Медицинско влияние в 9 ти лунен ден: Възможни са опасни заболявания, но лечението им протича леко. Чести невралгии. Обострят се болестите на сърцето. Подходящ ден за посещение на психоаналитик, тъй като умът е претоварен от комплекси и чувство за нерешени проблеми.

Обострят се фобиите и склонността към самоубийство. Понижава се нивото на серотонина. Интоксикации, отравяния и др. В медицински аспект би било хубаво да се обърне внимание на гърдите, предупреждението на междуребрените невралгии, стенокардии.

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here