Двадесет и първи лунен ден 21 ви ден от лунния цикъл

0
15486

Енергетика на деня: активен ден

Щастливо число на 21 ви лунен ден: 3

Стихия на деня: дърво

Щастлив цвят на 21 ви лунен ден: виолетов, лилав, бледо син и бял.

Камъни: циркон, авантюрин

Щастлив ден от седмицата за 21 ви лунен ден: неделя

Щастлива посока за 21 ви лунен ден: Изток

Символ на 21 ви лунен ден: Кон, Стадо коне, Колесница, Пегас, Слънце, Храм

Ключови думи в 21 ви лунен ден: активност, креативност, творческо мислене, колективна работа, ефективно движение напред, квантов скок, революционни преобразувания.

Потенциал за развитие и основни свойства на 21 ви лунен ден: Това е ден за стремителни, активни действия, творчески подем и вдъхновение, може би един от най-творческите дни в лунния месец.

Затова на всички художници, писатели, скулптори, актьори, танцьори се препоръчва да го използват максимално. Това е най-подходящото време за провеждане на творчески вечери, концерти, изложби и подобни на тях мероприятия, които по някакъв начин са свързани с творчеството.

Не случайно, че един от символите на 21 ви лунен ден е Пегас. Това показва, че сега вдъхновението посещава всички, важно е да не изпуснете момента и да го използвате правилно, т.е. да не пропилявате напразно този потенциал, а да го насочите в правилната посока, да трансформирате лунната енергия в творчески процес.

Конят, един от символите на 21 ви лунен ден, говори за това, че сега енергията на Луната е толкова мощна, че е в състояние да неколкократно по-бързо да ви помогне да се справите с каквато и да било задача. С други думи, при правилно използване на енергията на Луната събитията могат да се развият, като в конски бяг.

Някои астрологични школи смятат този период за благоприятен за провеждане на спортни състезания, различни фестивали, конкурси, викторини и игри. Мощната енергетика на двадесет и първи лунен ден дава голяма сила на клетвите и обещанията дадени в този лунен период голяма сила, затова не е желателно да се нарушават.

21 ви лунен ден, както и предходните лунни дни е време за колективно общуване, сега не бива да оставате дълго сами, бъдете близо до хората, прекарайте този ден в компанията на приятели или колеги. Символите на 21 ви лунен ден говорят също и за това, че сега е много благоприятно време за начало на пътуване, пътешествие, командировка, круиз, маратон и т.н.

Двадесет и първи лунен ден е време за неукротимо движение напред и нагоре, ден за храброст, смелост, доброволна жертва, революционно преподреждане, упоритост в придвижването към целта, способност да се постигне победа. Активен и творчески ден, подходящ за спортни състезания.

Социално и битово влияние на 21 ви лунен ден: Усещате силен порив, пробуждат се чувството на благородство и справедливост, както и чувство за ред. Появява се решимост да промените нещо или кардинално да решите натрупалите се въпроси. Ден на братството, понякога на нови запознанства. Благоприятен за всичко ден, особено за промени в работата и брака. Изключително благоприятен за пътешествия или общуване със стари приятели, роднини, живеещи далече.

Брак и сватби в 21 ви лунен ден: Най-благоприятния период за създаване на семейство от творчески личности – поети, актьори, художници, музиканти и т.н. За тези, които не са свързани с творчеството, времето също е благоприятно за сватба.

Но е необходимо тя да е интересна, с много закачки, изненади и шеги. Ако сватбата прилича на обикновено събиране на маса, то в този случай семейството е обречено на вечен копнеж за красотата, постоянно търсене на нещо атрактивно. Като премине сватбата в този лунен ден, така се развива съдбата на младото семейство.

Затова нека сватбеното тържество бъде шумно (но без кавги), радостно и весело.

Здраве в 21 ви лунен ден: Може да увеличите натоварването при тренировките, това носи само полза. Добре е да пробягате маратонско разстояние. Благотворно се отразяват на здравето всички свръхнатоварвания. Организмът сега не само е способен да издържи голямо натоварване, но и желае да изпита себе си в екстремни условия. Наистина, с храната е необходимо да сте внимателни, в никакъв случай не употребявайте алкохол и се въздържайте от пушене. Сега дори и малката доза е практически смъртоносна. Астролозите препоръчват в този ден да се занимавате с конен спорт или просто да пояздите.

За родените в 21 ви лунен ден:  Често те са Дон Кихот – овци, понякога са горделивци. Рядко сред тях има хора с големи умствени способности. Хората родени в двадесет и първи лунен ден, могат да бъдат в най-лошия случай неукротими в арогантността си, „тъпчейки“ другите. А в най-добрия случай 0 – чисти и честни рицари, със силен дух, защитници на справедливостта.

Екипа на  LunenKalendar.bg ви пожелава ползотворен и успешен лунен ден !

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here