Лунен календар луна във Водолей лунен ден

0
5897

Лунен календар луна във Водолей лунен ден

Луна във Водолей възможности и потенциал в лунен ден: Когато Луната преминава през зодиакален знак Водолей, това е времето което дава възможност за увеличаване на присъствието ви в света, предаване на собствените ви знанията, а също така да получите и оставите добро наследство за света от вас.

Спокойно може да отделите повече време за посещение на заведения, клубове, благотворителни или научни организации с изследователски характер, да откриете нови неща и приятели в живота.

Рутинната работа в тези дни върви доволно зле, може да бъдете изправени пред ситуации с трудни решения, свързани с ежедневните и рутините занимания, необходимо е да отделите повече внимание на новите неща в живота.

Полезно е да погледнете към бъдещето и да си направите реална оценка на вашите възможности за постигане на поставените житейски цели, внимавайте да не попаднете в капана на въображението и да надцените себе си и хората, на които разчитате.

Сега имате време да помислите за всичко, преди да го реализирате.

Луна във Водолей може да ви предложи различни изненади, неочаквани събития, срещи с различни и интересни хора. Повишава се вероятността да се развали или откаже да работи електрооборудване, битова техника или съвременна техника за комуникация, в това число и Интернет.

Опитайте в тези дни да отделите внимание на добрия вкус и аромат, грима и прическата и нещата които ви повишават настроението всеки ден.

Луна във Водолей настроение и емоционално състояние: Преминаването на Луната през зодиакален знак Водолей повишава значително чувствителното възприемане на всичко, което е свързано със свободата, духовното израстване и обединяването на близки по дух и идеи хора.

Свободата в определени случаи се явява синоним на независимост. Съответно в този период ние не желаем да приемаме каквито и да било обвързаности и подсъзнателно се стремим да избягваме обвързващи ситуации, които по някакъв начин ограничават нашата свобода.

Ние се стремим към пълна и безгранична свобода от всички и всичко и най-вече за всичко що се отнася до собствения ни вътрешен мир.

Луна във Водолей ни предразполага към доброжелателно отношение към всички хора, които се съобразяват с дистанцията, която поставяме между тях и нас. Така близките по дух хора могат в този период да бъдат по-близко до нас.

Преминаването на Луната през Водолей се характеризира с парадоксална смес на алтруизъм и егоизъм, често променяме настроението си без видима причина, държим се капризно и проявяваме желание за ексцентрично поведение.

В това време може да се привържем към всеки и всичко, което е ново, може да се прояви склонност към изобретяване, обострено възприятие на всичко, което е странно и необичайно, в това число и мистично.

Луна в знака Водолей – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние във Водолей – отличен ден за посещение на клубове и мероприятия, в които може да реализирате нови запознанства, връзки и приятелства с хора, които са ви близки по душа и разбиране. Отличен ден за общуване и забавление с приятели и хора от близкото ви обкръжение.

Растяща луна във Водолей – сега хората са по-склонни да проявят своята любов един към друг, а също така и към тези, които се намират в неравностойно положение. Когато Луната се намира под управлението на Водолея акцентира вниманието към човешкото нещастие. В тези дни дайте вашата милостиня, раздавайте и подарявайте дрехи, обувки и всичко, което не ви е нужно на хора, които се нуждаят от тях.

Пълнолуние във Водолей – Нещо се случва с времето. Сега не е времето, в което може да планирате, тъй като всички срещи и планове търпят промяна. Тези дни не са подходящи за насрочване и провеждане на важни делови срещи, особено, ако знаете, че другата страна се отличава с „болезнена точност“.

Намаляваща луна във Водолей – не допускайте никой близко до себе си в дните на намаляваща луна във Водолей, дори и да ви вдъхва доверие и стабилност. Ако въпреки това го направите, по-късно може да съжалявате за проявения от ваша страна емоционален стриптийз. Може спокойно да се отпуснете и да прочете някоя книга, която може да ви помогне да запазите собствената си хармония в тези дни.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира във Водолей:

luna-vodolei-za-ovenЗодия Овен: Луната във Водолей ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-vodolei-za-telecЗодия Телец: Луната във Водолей ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-vodolei-za-bliznaciЗодия Близнаци: За вас според лунния календар под влиянието на Луна във Водолей е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир, или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-vodolei-za-rakЗодия Рак: Луна във Водолей ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с във Водолей, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-vodolei-za-luvЗодия Лъв: Когато Луната преминава през Водолей за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-vodolei-za-devaЗодия Дева: Луна във Водолей ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-vodolei-za-vezniЗодия Везни: Сега, когато луната е във Водолей за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна във Водолей ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-vodolei-za-skorpionЗодия Скорпион: С луна във Водолей за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-vodolei-za-strelecЗодия Стрелец: При Луна във Водолей е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-vodolei-za-kozirogЗодия Козирог: Луна във Водолей ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е във Водолей, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-vodolei-za-vodoleiЗодия Водолей: С Луна във Водолей звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-vodolei-za-ribiЗодия Риби: Под въздействието на Луна във Водолей за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

С пожелание за приятни лунни дни с луна във Водолей, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here