Лунен календар луна във Везни лунен ден

0
5446

Лунен календар луна във Везни лунен ден

Луна във Везни – възможности и потенциал за развитие в лунен ден:

Луната преминаваща през Везни ни дава възможност да намерим подходящи и хармонични за нас партньори, както за деловия, така и за личния живот.

Предоставя ни благоприятни възможности да създадем подходящ обществен имидж. Обещава успех в елитните занимания.

Подтиква ни към желание да творим и се наслаждаваме на красотата около себе си и това може да се изрази със създаване или подобряване на уют у дома, слушане на приятна музика, консумация на леко вино и приготвяне на сладкиши.

В този период може да очакваме добри отношения с близки и роднини, а също така с приятели и познати.

В тези дни би било хубаво да се въздържаме от вземане на важни решения, тъй като много скоро след това, може да ги променим. Проявата на склонност към спорове сега не води до сериозни кавги и скандали, тъй като Луна във Везни дава на всички възможност за примирие и съгласие.

Старините лунни календари ни разказват за това, че в този период би било хубаво да се занимаем с дейности свързани с построяване на дом, който може да устои дълго и безопасно, защитен от различни неприятности, а живущото в него семейство да се развива благополучно.

От голяма полза за вас е да посетите места, на които да се насладите на красотата и доброто настроение, да пътувате повече заради самото пътешествие, отколкото заради мястото където отивате. Препоръчително е да пеете и крещите под душа, това може да ви помогне да „изкорените плевелите“ от живота си.

Луна във Везни – влияние върху настроението: Преминаването на Луната през Везни ни поставя в ситуации, в които е необходимо да погледнем, разбираме и правим нещата справедливо, обективно и балансирано, като за целта често ни се налага да направим компромиси. Сега се стремим повече да избягваме кавги и конфликти.

В тези дни проявяваме стремеж и желание за проява на качества, като миролюбие, равновесие, хармония и справедливост. Повишава се жаждата за красота, пробужда се добрия вкус и разбиране за красотата. Често това са дните, в които сме склонни да купуваме произведения на изкуството или просто красиви неща.

Под влиянието на Луна във Везни ставаме по-дипломатични и често проявяваме желание да бъдем в отбрано общество, в което се чувстваме стабилни и балансирани. Ако заобикалящата ни среда не е красива или не е хармонична, може да се почувстваме не на място и подсъзнателно да започнем промяна на заобикалящия ни свят, премахвайки всичко, което не хармонира с нашите вибрации.

Луна в знака Везни – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние във Везни – Отличен ден за сватби и бракосъчетания, за създаване ново семейство, а също така за развод и приключване на семейни взаимоотношения. Изборите направени във времето, когато Луната се намира във Везни, не са най-лошите, тъй като са породени от желанието да постигнем мир и хармония и по тази причина може да се окажат дори най-добри.

Растяща Луна в зодиакален знак Везни – Сега е препоръчително е да се занимаете с вашите лични и делови взаимоотношения, помислете за хората, които се намират в близкото ви обкръжение. В дните когато Луната се намира във Везни и най-вече е растяща вие проявявате напълно обективно отношение към хората и сте в състояние да разберете, с кои от тях да продължите и с кои да прекратите отношенията си. Разбира се тези, които е необходимо да останат в живота ви остават ваши приятели и партньори, а останалите оставете да излязат, за вас и за тях това е по-добрия вариант.

Пълнолуние във Везни – Това са дните, в които би било хубаво да направите компромис за тези, които смятате, че заслужават. Използвайте склонността си за отстъпка и дайте шанс на важните хора в живота ви, сега вашите партньори, могат да направят същото и за вас.

Намаляваща Луна в зодия Везни – Сега не е времето, в което да предприемате решителни и настъпателни действия, що се отнася за нови партньорства и запознанства. Потопете се в себе си и послушайте вътрешния си глас, сега той ви помага да се върнете към вашата житейска пътека.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира във Везни:

luna-vezni-za-ovenЗодия Овен: Когато Луната преминава през Везни за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-vezni-za-telecЗодия Телец: Луна във Везни ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-vezni-za-bliznaciЗодия Близнаци: Сега, когато луната е във Везни за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Везни ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-vezni-za-rakЗодия Рак: С луна във Везни за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-vezni-za-luvЗодия Лъв: При Луна във Везни е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-vezni-za-devaЗодия Дева: Луна във Везни ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е във Везни, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-vezni-za-vezniЗодия Везни: С Луна във Везни звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-vezni-za-skorpionЗодия Скорпион: Под въздействието на Луна във Везни за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-vezni-za-strelecЗодия Стрелец: Луната във Везни ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-vezni-za-kozirogЗодия Козирог: Луната във Везни ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпения и резултатите няма да се забавят.

luna-vezni-za-vodoleiЗодия Водолей: За вас според лунния календар под влиянието на Луна във Везни е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-vezni-za-ribiЗодия Риби: Луна във Везни ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна във Везни, това е най-подходящия момент в месеца.

С пожелание за приятни лунни дни с луна във Везни, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here