Лунен календар луна в Стрелец лунен ден

0
6191

Лунен календар луна в Стрелец лунен ден

Луна в Стрелец възможности и потенциал в лунен ден: Преминаването на Луната или друга планета през зодия Стрелец ни дава възможност да бъдем в собственото си общество, да създадем екип, да почувстваме и подобрим структурата на социалните си отношения.

Периода е благоприятен за обучение, църковни дела и пътешествия.

Днес е благоприятен ден да си направите прическа, която може да се превърне във ваш талисман и да ви помогне да получите признание и реализация в деловия свят, да доведе до приятни промени в отношенията с колегите.

В този период се увеличава самочувствието на хората, а физическата форма се поддържа добре. Нараства необходимостта от раздвижване, спортни занимания и физически труд. Повишава се нивото на интуицията, а при някой хора може да се появят и пророчески способности.

При присъствието на планета в знака Стрелец може да се засили чувството за справедливост, честност, които пораждат желание да се застъпите за вашите близки и приятели, а ако необходимо дори и да ги защитите.

Античните лунни календари ни разказват, че в този период може да се наложи да върнете по една или друга причина животни или вещи, които сте взели.

Посещавайте места на които може да получите подкрепа, разбиране и добрина.

Луна в Стрелец настроение и емоционално състояние: Преминаването на Луната през Стрелец създава в нас потребност от чувство за власт.

Дори и самостоятелните творци в този момент изпитват глад за обществено разбиране, както и разбиране на социалните взаимоотношения, а някой дори се интересуват и от положението в обществената йерархия. Сега във всички се пробужда желанието да бъдат модел за подражание и да поучават другите, споделяйки своите знания и информация, обменяйки опит.

С Луна в Стрелец дълбоко в нас възниква осъзнаване на собствената ни значимост, а също така и умение да се ориентираме в лабиринта на социалните структури, да разкрием „задкулисните играчи“ и да разберем, как е нужно да се държим за да получим необходимото ни уважение и да се превърнем в авторитетни личности.

Луна в знака Стрелец – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Стрелец – Време за четене на книги и гледане на телевизия. Ако имате желание да научите нещо или овладеете нови техники на работа, за които някога сте прочели или чули, опитайте, сега би могло да се получи.

Растяща луна в Стрелец – Нараства възможността за реализация на краткотрайни връзки и познанства. Ако ви се случат нови запознанства в дните, когато луната се намира в Стрелец – то вероятността познанството да се задържи по-дълго е твърде малка.

Пълнолуние в Стрелец – нарастват преподавателските ви способности. Възползвайте се от възможностите на тези дни и проведете тренинги или обучения. Всички сега са завладени от духа на наставника, а учениците с удоволствие приемат и усвояват знания и умения от своите учители.

Намаляваща Луна в Стрелец – В дните, когато Луната е намаляваща в знака Стрелец много често възникват спорове между хората, кой е по – по – най от другия, както и кой ръководи парада. Избягвайте подобни спорове, тъй като сега те водят до загуба на време и резултатите трудно могат да бъдат задоволителни. Оставете нещата за изясняване за друг по-подходящ период.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Стрелец:

luna-strelec-za-ovenЗодия Овен: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Стрелец е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир, или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-strelec-za-telecЗодия Телец: Луна в Стрелец ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Стрелец, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-strelec-za-bliznaciЗодия Близнаци: Когато Луната преминава през Стрелец за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-strelec-za-rakЗодия Рак: Луна в Стрелец ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-strelec-za-luvЗодия Лъв: Сега, когато луната е в Стрелец за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Стрелец ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-strelec-za-devaЗодия Дева: С луна в Стрелец за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

Луна в Стрелец за зодия ВезниЗодия Везни: При Луна в Стрелец е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-strelec-za-skorpionЗодия Скорпион: Луна в Стрелец ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Стрелец, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-strelec-za-strelecЗодия Стрелец: С Луна в Стрелец звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-strelec-za-kozirogЗодия Козирог: Под въздействието на Луна в Стрелец за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-strelec-za-vodoleiЗодия Водолей: Луната в Стрелец ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-strelec-za-ribiЗодия Риби: Луната в Стрелец ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

С пожелание за приятни лунни дни с луна в Стрелец, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here