Лунен календар луна в Скорпион лунен ден

0
9280

Лунен календар луна в Скорпион лунен ден

Луна в Скорпион – възможности и потенциал в лунен ден: Когато Луната преминава през знака Скорпион дава на хората възможност да намерят правилния път, способи и принципи, чрез които да бъдат по-отговорни към себе си и другите, растейки по интелигентен начин, да се освободят от различни стресови ситуации и да могат да поемат необходимата им отговорност в живота.

Това време е благоприятно за данъчните служби, полицията, за изследване на характера в дълбочина, а също така и за обединение на хора, фирми и организации.

Луна в Скорпион помага да се постави печата на страстта на тези, които имат планове и желания, за да могат да се реализират с типична твърдост необходима във всяка една дейност.

В този период се повишава интереса към различни тайнства, мистични и забранени неща.

Обикновено в това време обстановката е нажежена и е достатъчен и най-малкия повод, за да се стигне до неразбирателство, което може да прерасне дори и в скандал. Доброто настроение може да бъде повишено и поддържано с леки флиртове и светли, ярки неща.

Старите лунни календари ни разказват, че в този период е полезно да се пътува към места, където може да получите нещо.

Луна в Скорпион – влияние върху емоциите и настроението: Преминаването на Луната през Скорпион подсъзнателно ни настройва, към създаване на критични ситуации, разрушение и промяна на вътрешните ни структури.

В тези дни може да се прояви желание за разрушаване до основи на всичко в живота, което съзнателно или несъзнателно разбираме, че не ни е необходимо, за да може да остане една по-стабилна основа, на която да изградим по нов начин, по-стабилни вътрешни и външни структури и да поемем отговорност за нещата в живота.

Във времето на Луна в Скорпион всички ние ставаме малко или повече, като птицата Феникс изгаряме малко или повече до основата, от която ни е необходимо да започнем следващото си ниво и да възродим необходимите ни качества.

Ако човек не е съсредоточен върху създаването на настройка към висшите сили, то този период е период на саморазрушение, неслучайно това е времето в което се случват най-много опити за самоубийства.

Ако човек се развива и се стреми към вътрешен мир и духовно съвършенство, то за него това е благоприятен период на трансформация и промяна. Във всички случаи това не е просто време, в което просто изпадаме в крайни емоционални състояния, като песимизъм и мизантропия, а период в който разрушавайки градим живота си.

Периода на луна в Скорпион се характеризира най-вече с липса на емоционално равновесие, повишаване на нервната възбудимост и промяна на настроенията.

За това ако промените в настроението във времето, когато луната е в Близнаци приличат на разходка в планината, то в периода, когато луната е в Скорпион тези промени на настроението са като пропадане в пропастта на неуспеха редуващо се с полет към висините на небесното блаженство. Тези емоции са почти осезаеми, те създават и разрушават нашето вътрешно „АЗ“.

Интуитивно в този период ние може да не разбираме много добре вътрешния свят на другите около нас, но ако се опитаме да намерим техните слаби страни и болезнени точки, в зависимост от духовната ни ориентация може да бъдем, както като психотерапевти за тях, така и да изпълняваме ролята на манипулатори.

В първия случай ние искрено се стараем да помогнем, а във втория налучкваме подходящото копче, с което може да натиснем по слабите места и да извлечем максимална изгода за себе си от създалата се ситуация. На вас оставяме да прецените, кое е по-добро.

За хората, които се интересуват и занимават с езотерика е важно да знаят, че при луна в Скорпион се пробужда ясновидението и се засилват медиумните способности.

Луна в знака Скорпион – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Скорпион – Време за любов и интимни преживявания. Отърсете се от всички предразсъдъци и комплекси и се насладете на случващото се. Препоръчително е да си вземете почивен ден, тъй като сега са актуални само две теми, любов и интимни взаимоотношения и нищо друго не може да влезе в главата ви.

Растяща луна в Скорпион – Сега е времето, в което е възможно да си спомните за стари любови и загубени отношения. Отпуснете се и си спомнете хубавите преживявания, които са останали да ви топлят, ако ви радва може да си потъгувате и поплачете, но не оставяйте емоциите складирани дълбоко във вас. При преминаването на Луната в следващия знак, ще ви мине.

Пълнолуние в Скорпион – В жените в тези дни се наблюдава прилив на големи количества разрушителна енергия. Може да възникне желание за разрушаване на всичко, което се намира в заобикалящата ви среда. За да си спестите неприятни емоции и преживявания занимайте се с освобождаване от стари и ненужни вещи и партньори.

Мъжете не бива да се карат с жените днес, в противен случай, могат да се превърнат в стара и ненужна вещ за тях, която да попадне в графа ненужни.

Намаляваща Луна в Скорпион – В тези дни често ви се отварят очите за тези, за които сте си мислили, че знаете всичко. Те се разкриват по нов начин пред вас, което ви помага да разберете към какво тези хора са повече или по-малко склонни в действията си спрямо вас.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Скорпион:

luna-skorpion-za-ovenЗодия Овен: Луна в Скорпион ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Скорпион, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-skorpion-za-telecЗодия Телец: Когато Луната преминава през Скорпион за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-skorpion-za-bliznaciЗодия Близнаци: Луна в Скорпион ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-skorpion-za-rakЗодия Рак: Сега, когато луната е в Скорпион за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Скорпион ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-skorpion-za-luvЗодия Лъв: С луна в Скорпион за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-skorpion-za-devaЗодия Дева: При Луна в Скорпион е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-skorpion-za-vezniЗодия Везни: Луна в Скорпион ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Скорпион, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-skorpion-za-skorpionЗодия Скорпион: С Луна в Скорпион звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-skorpion-za-strelecЗодия Стрелец: Под въздействието на Луна в Скорпион за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-skorpion-za-kozirogЗодия Козирог: Луната в Скорпион ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-skorpion-za-vodoleiЗодия Водолей: Луната в Скорпион ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-skorpion-za-ribiЗодия Риби: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Скорпион е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир, или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

С пожелание за приятни лунни дни с луна в Скорпион, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here