Лунен календар луна в Риби лунен ден

0
6887
lunen-kalendar-luna-ribi-v3

Лунен календар луна в Риби лунен ден

Луна в Риби възможности и потенциал в лунен ден: Луна в Риби дава възможност на хората да осъзнаят целите, желанията и способностите си, а също така да се намери външен и вътрешен ресурс, както и резерв за проява и разбиране на собствените си способности и цели.

Тези дни са предназначени за делата, които са свързани с уединението, вдъхновението и почивката. Луна в Риби е благоприятен период за заведения, които имат воден характер.

Не е препоръчително да се започват важни дела, тъй като в тези дни отслабва чувството за реалност, но периода е благоприятен за изясняване на различни факти.

Препоръчително е сега да си почините, отпуснете и да се отдадете на волята на чувствата, тъй като така имате възможност да се предпазите от грижите и проблемите от битов и работен характер.

За повишаване на настроението в тези дни за добър вариант се смята медитацията, която се прави върху любимите ви цветове от вашата цветова гама.

Луна в Риби настроение и емоционално състояние: Преминаването на Луната през зодия Риби дава интуитивно достигане на дълбините, скритите и тайни процеси, способност за слушане на Вселенската хармония и придобиване на чувство за идеал.

С Луна в Риби в нас се засилва чувството за ритъм, появява се способност за проумяване на скрития смисъл за нещата. Ставаме по-сантиментални, но не се стремим да отворим дълбините на вътрешния си свят за външни лица.

Негативната страна на Луна в Риби се явява повишаване на желанието за грижа в илюзорен свят, което подпомага приема на наркотични вещества и употребата на алкохол.

Често хората проявяват фанатизъм, когато става въпрос за собствените им принципи и убеждения, стават еднопосочни и изключително безкомпромисни.

Луна в знака Риби – влияние на фазите в лунния ден:

Растяща луна в Риби – Това е един от най-благоприятните моменти през годината, в който с лекота може да проявите творческите си заложби. Пишете, рисувайте, съчинявайте всичко би следвало да ви се получи.

Пълнолуние в Риби – при много хора сега е времето, в което намалява чувството за реалност. Много от тях се намират в очакване на чувственост, деликатност, дълбоко разбиране на своя вътрешен свят, а това често не се случва.

В тези дни много от хората стават чувствителни и остро реагират на грубост и личностни нападки. Даже най-безобидните шеги могат да ги обидят.

Особено трудно се понася този ден от хората, които не могат да гледат реално на нещата и дори е възможно да приемат, че целият свят е враждебно настроен към тях.

Намаляваща Луна в Риби – да се съсредоточим само върху един проблем. В тези дни може да се усети прилив на жизнена енергия и би било хубаво да бъде използвана за решаването на този един проблем, който най-много ни вълнува.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Риби:

luna-ribi-za-ovenЗодия Овен: Под въздействието на Луна в Риби за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-ribi-za-telecЗодия Телец: Луната в Риби ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-ribi-za-bliznaciЗодия Близнаци: Луната в Риби ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-ribi-za-rakЗодия Рак: За вас според лунния календар, под влиянието на Луна в Риби е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-ribi-za-luvЗодия Лъв: Луна в Риби ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с в Риби, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-ribi-za-devaЗодия Дева: Когато Луната преминава през Риби за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-ribi-za-vezniЗодия Везни: Луна в Риби ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-ribi-za-skorpionЗодия Скорпион: Сега, когато луната е в Риби за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Риби ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-ribi-za-strelecЗодия Стрелец: С луна в Риби за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-ribi-za-kozirogЗодия Козирог: При Луна в Риби е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-ribi-za-vodoleiЗодия Водолей: Луна в Риби ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Риби, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-ribi-za-ribiЗодия Риби: С Луна в Риби звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

С пожелание за приятни лунни дни с луна в Риби, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here