Лунен календар Луна в Рак лунен ден

0
5842

Лунен календар Луна в Рак лунен ден

Луна в Рак възможности и потенциал за развитие в лунния ден: Има голяма опасност да попаднете под влиянието на силен страничен за вас човек, защото всяка проява на съчувствие и съпричастност, която показва към вас този човек, ви кара да му гласувате доверие.

Веднъж може да ви помогне, но при първа възможност, без да се замисли ви използва, за да постигне своите цели.

Освен негативно въздействие Луната и има и позитивно, което спокойно може да бъде използвано. Например в тези дни е благоприятно да се работи по подобряването на отношенията с деца и роднините, съхраняване на материалното и духовното наследство, развиване на интуитивните способности, разбиране и приемане на несъзнателните реакции на другите около нас.

За тези от вас, които се занимават с кетъринг или имат ресторанти, а също така и тези, които имат бизнес свързан с градинарството и продажбата на цветя денят обещава да бъде успешен.

Чувствата под Луна в Рак се засилват и придобиват дълбочина, събитията спират или притихват, затова не бива да се бърза и да се правят опити за форсиране на някои моменти.

Неустойчиво настроение, капризи, възникващи от нищото, свидетелстват за това, че човек има желание с тези способности да привлече вниманието към себе си. Хората обикновено са способни да проявят сантименталност, топлота, да водят откровени разговори, за това ако дарите човека с внимание и разбиране, в отговор може да получите добро отношение.

Възползвайте се от преминаването на луната през зодиакален знак Рак, за да започнете новите начинания, за които до сега не сте имали подходящ момент за реализация. Прекарвайте повече време със семейството и роднините си, защото сега само те са в състояние да подобрят вашето настроение. Разглеждането на стари албуми с фото или видео материали, коментари по отминали събития и преживявания, могат да ви въздействат ободряващо и отпускащо.

Луна в Рак влияние върху настроение: Преминаването на Луната през зодиакален знак Рак спомага за пробуждането психологическите дарове в хората.

Луна в Рак изостря нашата чувствителност и и интуиция, нараства възприятието на подсъзнателните процеси. В такива дни сме по-добри и склонни да почувстваме хората около нас и интуитивно разбираме истинските мотиви и причини за нашите и техните действия четейки между редовете.

Появява се желание за откъсване от външния свят и обръщане към вътрешния, всичко случващо се наоколо ни занимава много по-малко, отколкото нашите мисли и дълбоки чувства. В този период е добре да се занимаваме също със самоанализ и пътешествия из страната на нашите спомени.

Тези пътешествия непременно обогатяват някой наши сувенири и спомагат да разберем по-добре себе си и да си изясним сложни ситуации, в които се крие корен от миналото, за неща които не ни дават мир и покой.

Луна в знака Рак – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Рак – Насочете енергията си в решаване на вашите битови проблеми и занимания. Днес би било хубаво да се посветите на семейните дела, тъй като това е най-благоприятното време за решаване на семейни въпроси. Завършете и най-добре приключете всичко, което е старо, за да си осигурите възможност и пуснете в живота си всичко ново, което вече чука на вашата врата.

Растяща луна в Рак – Нараства интереса ви към противоположния пол, който е по-скоро емоционален отколкото физически. В този период мъжете се стремят към по-задълбочено разбиране на женските души, а жените се стремят към разбиране на мотивите за постъпките на мъжете. Сега с лекота може да поговорите с хората около вас да отворите и коментирате теми, които преди не сте си и помисляли, че може да дискутирате толкова открито.

Пълнолуние в Рак – Помагайте на хората и проявете повече съчувствие и разбиране. Бъдете щедри и се раздайте напълно, днес енергията ви се възстановява по-бързо и по-лесно от всякога. Практичните дела сега можете да оставите на заден план.

Намаляваща луна в Рак – В тези дни хората обикновено се потапят в спомени и проявяват желание за срещи със стари приятели, съученици и единомишленици. Някои разглеждат стари снимки, други проследяват семейната видео хроника. Сега всички са потопени в „миналото“. Ако имате желание да се видите с хора от вашето минало, сега е момента да го направите.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Рак:

luna-rak-za-ovenЗодия Овен: С луна в Рак за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

Луна в Рак за зодия ТелецЗодия Телец: При Луна в Рак е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-rak-za-bliznaciЗодия Близнаци: Луна в Рак ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Рак, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-rak-za-rakЗодия Рак: С Луна в Рак звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-rak-za-luvЗодия Лъв: Под въздействието на Луна в Рак за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-rak-za-devaЗодия Дева: Луната в Рак ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-rak-za-vezniЗодия Везни: Луната в Рак ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-rak-za-skorpionЗодия Скорпион: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Рак е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир, или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-rak-za-strelecЗодия Стрелец: Луна в Рак ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Рак, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-rak-za-kozirogЗодия Козирог: Когато Луната преминава през Рак за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-rak-za-vodoleiЗодия Водолей: Луна в Рак ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-rak-za-ribiЗодия Риби: Сега, когато луната е в Рак за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Рак ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

С пожелания за приятни лунни дни с луна в Рак, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here