Лунен календар Луна в Овен лунен ден

0
7110

Лунен календар Луна в Овен лунен ден

Луна в Овен възможности и потенциал в лунен ден:

При преминаването на Луната през зодиакален знак Овен, благотворно влияе реализацията на всичко, което е свързано с преживявания, които позволяват в по-голяма степен да се изявят заложените качества във всеки един от нас, спомага управлението на промяна във физическото тяло и външния ни вид.

В тези дни е възможно да се използват подсказки от космическия ритъм за подобряване на своя живот и разкриване на вътрешния потенциал.

Когато луната се намира в Овен във всеки от нас нараства, както физическата, така и психическата сила и активност, като се поражда желание да бъдем първи.

Вълнението нараства, умствените способности се променят, проявяват се способности, като творчество, оригиналност, смелост и агресия. Сега на всички им се иска да се занимават с различни и интересни неща, а не със скучни рутинни работи.

Несъвестни шофьори и отчаяни пешеходци се увеличават в тези дни и това води до допълнително усложняване на ситуацията около нас. Хората в нетрезво състояние се държат особено неадекватно и е твърде възможно да ни провокират, към скарвания, които могат да се превърнат в сериозни битки.

На работното място всички сякаш полудяват, всеки започва да се занимава с нещо, а след това с друго, а после с трето, повечето от колегите не довършват нещата и това води до хаос и нажежаване на обстановката, като я прави такава, че в офиса не може да се седи и ви се иска да избягате на по-тихо и спокойно място.

По отношение на колегите започва да се появява ентусиазъм и вълнение, желание за много пътешествия и следва да се възползваме.

Що се отнася до началството, може спокойно да се каже, че днес шефовете могат да проявят своята импулсивност и емоционално поведение. Да вземат спонтанно решенията си, без да се съобразяват и уведомяват другите, след като са предприели действие по темите.

Луна в Овен – настроение и емоционално състояние: Преминаването на Луната през знака Овен несъзнателно пробужда нашите емоции. По някаква странна причина в тези дни рядко може да ни се отдаде да мислим по романтичен и благ начин, което се смята за по-свойствено за жените, отколкото за мъжете.

В тези дни изпитваме подсъзнателна готовност да подходим към текущите ситуации, като възприемаме нещата рязко и импулсивно и ставаме по-уверени и смели. Освен това в тези дни поведението ни не е както в другите, сега ни се иска да достигнем целите си с един замах и да изкачим върховете в живота с една стъпка.

По-добре е сега да не се опитвате да изяснявате отношенията с който и да било, тъй като сега възприемате нещата черно бели и ви е по-трудно да видите и разберете полутоновете, които са много съществени, особено, когато си говорим за взаимоотношения.

Ако опитате да си изясните отношенията с вашата половинка сега, то това няма да ви доведе до леки конфликти, които после да решите с лекота и да се радвате на живота, а напротив може да стане голям скандал, който да доведе до приключване на отношенията, а в някой случай дори до развод.

Луна в знака Овен – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Овен – Опитайте се да не се карате с никой в тези дни. Всяка кавга може да се превърне в разправия, която по принцип трудно може да бъде потушена. Много от двойките, при които има конфликти именно в тези дни започват да мислят за развод и обмислят всякакви идеи по темата, вярвайки, че това е правилната посока.

Растяща луна в Овен – Ако по природа не сте решителни, то именно в тези дни у вас може с лекота да се прояви вашата настойчивост и увереност.

Пълнолуние в Овен – В тези дни хората подсъзнателно започват да търсят различни видове приключения и опасности и се занимават с дейности, които водят до покачване на адреналина. Често хората стават много по-работливи и се опитват да решат какви ли не проблеми, но за част от тях се оказва, че все още не са готови. Нараства чувството за безпокойство и тревога.

Намаляваща луна в Овен – Хората на средна възраст проявяват склонност да си спомнят за тяхната бурна младост и юношеските години от живота. Неочаквано за всички около тях те започват да се приемат и държат, по-младежки. Това е хубаво, ако в тях се запали ентусиазъм и желанието за действие, но твърде често започват да капризничат и да избиват своите комплекси също , като тинейджърите. Когато Луната е в Овен при всички за малко може да се усети липса на зрялост и сериозно поведение.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Овен:

luna-oven-za-ovenЗодия Овен: С Луна в Овен звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-oven-za-telecЗодия Телец: Под въздействието на луна в Овен за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-oven-za-bliznaciЗодия Близнаци: Луната в Овен ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-oven-za-rakЗодия Рак: Луната в Овен ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-oven-za-luvЗодия Лъв: За вас според лунния календар, под влиянието на Луна в Овен е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-oven-za-devaЗодия Дева: Луна в Овен ви напомня. че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Овен, това е най-подходящия момент през месеца.

luna-oven-za-vezniЗодия Везни: Когато Луната преминава през Овен за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-oven-za-skorpionЗодия Скорпион: Луна в Овен ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-oven-za-strelecЗодия Стрелец: Сега, когато луната е в Овен за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар и Луна в Овен ви съветват да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-oven-za-kozirogЗодия Козирог: С луна в Овен за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-oven-za-vodoleiЗодия Водолей: При Луна в Овен е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-oven-za-ribiЗодия Риби: Луна в Овен ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Овен, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

С пожелания за приятни лунни дни с луна в Овен, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here