Лунен календар Луна в Лъв лунен ден

0
6382

Лунен календар Луна в Лъв лунен ден

Луна в Лъв възможности и потенциал за развитие в лунния ден: Когато Луната преминава през зодиакален знак Лъв в представителите на всички зодиакални знаци се засилва желанието и възможностите за проява на заложения творчески потенциал, а също така се появява сила и желание за свобода, топлота, любов и признание.

Дните са благоприятни за пазаруване, грижа за външния блясък, почивка, забавление, любов, творчество.

Благоприятно въздействие оказват посещения на театър, музеи, изложби, кино и всички места свързани с изкуството и забавлението, разбира се без да се прекалява.

Разходки по магазините, най-вече бижутерийни, въздействат особено благоприятно на общото психическо благосъстояние. Покупката на разкошни предмети и не чак толкова скъпи, колкото красиви дрехи и аксесоари, могат да допринесат за радостта и щастието на притежателя им за месеци напред.

Организацията и посещението на всички мероприятия свързани с почивката и забавлението преминават успешно и оставят задоволство, както за домакините, така и за гостите. Периода е благоприятен за нови запознанства и флиртове.

Когато Луната се намира в зодиакален знак Лъв пред нас се разкрива потенциал да проявим себе си като личности, да привлечем вниманието към себе си и да получим позитивна оценка от близкото ни обкръжение, което може да допринесе за доброто ни настроение.

Осигурете си добро настроение за всеки ден, може да направите вашата мелодия на будилника да ви събужда със запис на текст с вашия глас, който ви разказва, колко сте привлекателни, добри и най-красиви на света или просто да сложите мелодия, която ви кара да се усмихнете и започнете деня си с позитивно настроение. Въпроса е да ви харесва !!!

Луна в Лъв влияние върху настроението: При преминаването на Луната през зодиакален знак Лъв в нас несъзнателно започва да надделява желанието да привлечем близките си хора в нашия вътрешен свят и да ги въвлечем в собствените си преживявания.

Ние неволно се настройваме към преживяване на тези ситуации, които ни помагат да разкрием вътрешния си свят и да покажем на другите дълбоко скритото си „Аз“.

Чрез своите преживявания и емоции ние се стремим да покажем на другите всичко, което може да привлече тяхното внимание и да бъдем в центъра на заобикалящия ни свят.

В тези дни се нуждаем от съчувствие и разбиране и сме готови с цената на всичко, най-вече драматизацията, да представим себе си с такъв образ, който предизвиква другите да влезнат в нашия собствен филм и да преживеят с нас драмата на нашето добро или не чак толкова добро ежедневие.

В повечето случаи това се проявява чрез високопарни изказвания и театралност. Една спокойна жена, която обикновено не е склонна към драматизация и сцени, в този ден може изпадне в истерия по най-различни причини.

При Луна в Лъв по време на семейни спорове и обсъждания може да се чуят обвинения, като „На теб не ти пука за моите чувства!“ или „Ти въобще не се интересуваш от мен !“ и това се случва, тъй като подсъзнанието диктува необходимост от проява да бъдем в центъра на вниманието, а вашия съпруг или съпруга, естествено не разбира или също желае да бъде в центъра на вниманието, а вие не му или не й предоставяте подобна възможност.

Това е най-добрия период за актьори, които умеят чрез чара си да споделят преживяванията и да заразят публиката, така че тя да бъде въвлечена в техните преживявания.

Луна в знака Лъв – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Лъв – Дните, в които Луната преминава през зодиакален знак Лъв и е във фаза Новолуние е подходящо време за посещаване на театър, музей, кино и места където има много хора. В този ден имате по-големи шансове да реализирате нови запознанства и да създадете романтични отношения.

Ако си имате половинка за вас е по-добре да си организирате у дома романтична вечеря на свещи. Семейните скандали в тези дни трудно се случват, затова влюбените се наслаждават да прекрасните си отношения един с друг.

Растяща луна в Лъв – В този ден е хубаво да си направите вечеринки, официални вечери, в които може да се наслаждавате на стари приятели и да създадете добри нови познанства и отношения.

Пълнолуние в Лъв – Ако отдавна не сте говорили с другите за вашите проблеми и желания е твърде вероятно нарастване на вътрешното напрежение, което ви води към момент на избухване.

Имам хубава новина за вас, сега е времето, в което може да намерите подходящ слушател и да споделите вашите тревоги и неволи. Отделете време и поговорете за вашите проблеми с някой роднина, близък, приятел или просто някой познат.

Изливането на душевните ви терзания може да спомогне за премахването на растящото във вас напрежение и да си възвърнете доброто положение и мир на духа.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Лъв:

luna-luv-za-ovenЗодия Овен: Сега, когато луната е в Лъв за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Лъв ви съветват да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-luv-za-telecЗодия Телец: С луна в Лъв за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-luv-za-bliznaciЗодия Близнаци: При Луна в Лъв е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-luv-za-rakЗодия Рак: Луна в Лъв ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Лъв, може да зарадвате себе си и близки с подаръци.

luna-luv-za-luvЗодия Лъв: С Луна в Лъв звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-luv-za-devaЗодия Дева: Под въздействието на Луна в Лъв за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-luv-za-vezniЗодия Везни: Луната в Лъв ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-luv-za-skorpionЗодия Скорпион: Луната в Лъв ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпения и резултатите няма да се забавят.

luna-luv-za-strelecЗодия Стрелец: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Лъв е времето в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-luv-za-kozirogЗодия Козирог: Луна в Лъв ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Лъв, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-luv-za-vodoleiЗодия Водолей: Когато Луната преминава през Лъв за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-luv-za-ribiЗодия Риби: Луна в Лъв ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

С пожелания за приятни лунни дни с луна в Лъв, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here