Лунен календар луна в Козирог лунен ден

0
5929

Лунен календар луна в Козирог лунен ден

Луна в Козирог възможности и потенциал в лунен ден: Луна в Козирог ни предоставя възможност за повишаване на социалното ни положение и придвижване по професионалната стълбица напред и нагоре.

Подобряване на отношенията с хората, които са по-възрастни от нас и/или заемат по-висок пост, както в бизнес така и в житейски план.

В тези дни всеки човек получава възможността да постигне успех в материален план, а тези които са поставени пред избор на професия могат да го направят успешно.

Сега не е времето в което да ограничавате контактите и общуването, тъй като вашата усмивка може да се отрази на лицата на другите около вас, а това да окаже благотворен ефект върху вашето социално, а в някой случай дори и материално положение.

Прилагайте деловитост и практичност във всяко едно начинание и занимание. Внимателно приемайте всичко ново и необичайно. Особено важно е в тези дни да спазвате правилата, инструкциите и закона.

В някои случаи е възможно да възникнат различни препятствия и забавяния, които са под формата на ограничителни предписания и правила. Успех може да се постигне с постоянство и търпение.

Луна в Козирог настроение и емоционално състояние: Преминаването на Луната през зодиакален знак Козирог ни награждава с емоционални стереотипи, благодарение на които в определени ситуации, може да реагираме по определен начин.

От една страна Луна в Козирог повишава вътрешната ни ранимост, но от друга не ни позволява да показваме реалното си емоционално състояние. Именно в тези дни ние може да се покажем пред света, като по-хладни и по-безчувствени, предпочитайки да застанем зад желязна маска и да не показваме своите емоции и чувства.

Освен това всичко, което се случва в заобикалящия ни свят в този период ние несъзнателно го възприемаме, като сравнение на това, което помага или ни пречи за постигането на поставените от нас цели.

Всичко, което не е свързано с постигането на определена цел и ни разсейва или отдалечава от нея се отхвърля, а вниманието се насочва и концентрира върху определената програма за действие, което спомага развитие на желязна воля и решителност.

Луна в знака Козирог – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Козирог – благоприятен ден за кариерно развитие и начало на промяна в социалното и материалното положение. В тези дни може да поискате повишение, тъй като сега началниците биха се отнесли с разбиране към вашите желания.

Ако началството реши, че вие действително заслужавате по-висока позиция, то сега може да я получите. Не залагайте на емоциите на вашите шефове, тъй като в тези дни те са абсолютно безпристрастни.

Растяща Луна в Козирог – в тези дни може успешно да се заемете с решаването на всякакви делови въпроси. Действайте прагматично във всяко едно отношение, за да няма начин да се провалите.

Пълнолуние в Козирог – дори и да сте прекалено емоционални по природа, то в тези дни може да се почувствате по-стабилни и уравновесени. Всички се превръщат в дипломати, с които лесно може да се разберете и договорите.

Намаляваща луна в Козирог – в тези дни лесно се справяте с емоциите. По неведоми пътища се разсейват злоба, гняв и раздразнение. Особено забележимо при хората, които са натрупали подобни емоции.

За да предотвратите емоционални и енергийни сривове в навечерието, когато луната още не е в знака Козирог, може да посетите фитнес, басейн или да си организирате посещение на място за физическо раздвижване.

Така с лекота може да се избавите от товара, който чувствате и да избегнете евентуални емоционални сривове.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Козирог:

luna-kozirog-za-ovenЗодия Овен: Луната в Козирог ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-kozirog-za-telecЗодия Телец: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Козирог е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир, или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-kozirog-za-bliznaciЗодия Близнаци: Луна в Козирог ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Козирог, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-kozirog-za-rakЗодия Рак: Когато Луната преминава през Козирог за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-kozirog-za-luvЗодия Лъв: Луна в Козирог ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-kozirog-za-devaЗодия Дева: Сега, когато луната е в Козирог за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Козирог ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-kozirog-za-vezniЗодия Везни: С луна в Козирог за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-kozirog-za-skorpionЗодия Скорпион: При Луна в Козирог е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях, да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-kozirog-za-strelecЗодия Стрелец: Луна в Козирог ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Козирог, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-kozirog-za-kozirogЗодия Козирог: С Луна в Козирог звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-kozirog-za-vodoleiЗодия Водолей: Под въздействието на Луна в Козирог за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

Луна в Козирог за зодия РибиЗодия Риби: Луната в Козирог ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

С пожелание за приятни лунни дни с луна в Козирог, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here