Лунен календар луна в Дева лунен ден

0
6074

Лунен календар луна в Дева лунен ден

Луна в Дева – възможности и потенциал в лунен ден: Когато Луната преминава през знака Дева, това е благоприятен период за усърдна, рутинна работа. Време, в което може да получите заслужена награда за положения труд.

В този период би било хубаво да се посветите, както на кариерата, така и на вашето здраве. Важни и актуални за всеки човек стават въпросите свързани с изкачването на кариерната стълбица.

В този период спокойно може да се заемете с планиране на задачите и поставяне на целите за постигане, както в близко така и в по-далечно бъдеше.

Най-важни за всеки здравомислещ човек са въпросите свързани с неговото здраве. В този период на Луната е желателно да се занимавате със спортни дейности, посещенията на спортни зали, почивка, посещение на баня, спа – салони. И разбира се, колкото повече сте сред природата на чист въздух, толкова по-добре за общото ви физическо състояние.

Дните на Луна в Дева са отлично време за посещение на лекари и извършване на различни изследвания, защото когато сме под влиянието на Луна в Дева се увеличават възможностите за точна и успешна диагностика.

Според древните лунни календари сега е препоръчително да си набавите необходимите провизии, а също така да си направите сметката за тях, съставяйки добре разчетен месечен бюджет.

Пътуването по море или река сега действа укрепващо на мира и хармонията във вашия организъм, взимайки възможно най-много от водната природна енергия.

Днес спокойно може да реализирате нови запознанства, както и укрепване на приятелството с близките ви хора.

Луна в Дева – влияние върху настроението и емоционалното състояние: При преминаването на Луната през зодия Дева се повишава желанието за възприемане на малките неща в живота, а също така се засилва жаждата за стерилна чистота. Доста често интуитивно в тези дни се стараем да започнем диета или пост, а също така и да практикуваме здравословно гладуване, стремейки се към здравословен начин на живот.

Луна в Дева ни дава ясна визия за детайлите, а също така и способността да ги разберем. В тези няколко дни може образно казано да се превърнем в Шерлок Холмс и чрез отриване на множеството малки части да сглобим цялата картина за подреден живот. Тайната се крие в това, че сега забелязваме всички подробности и ако нещо не съвпада с нашия ритъм или разбирания, веднага реагираме на всяко несъответствие и разминаване.

При неблагоприятно развитие, в тези дни може да се прояви липса на способност да се види цялата ситуация, възприемайки само определени детайли от нещата в случващото се. Може да проявим качества, като скованост, плахост и стеснителност. Доминира чувството за дълг и склонност към послушание.

Най-непокорните деца в тези дни стават Ангели.

Луна в знака Дева – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Дева – Сега е времето в което е необходимо да забравите за всички проблеми свързани с пари и интимни взаимоотношения, тъй като решаването им сега няма да ви донесе очакваното удовлетворение. Спокойно може да се занимаете с домашните си задължения , а също така и с вашите деца. Работете здраво и в края на деня може да усетите удовлетворение от свършената работа.

Растяща Луна в Дева – Днес може да ви се прииска да си облечете жилетката, на която спокойно може да се оплачете и заедно дори да си поплачете. Внимателно подберете жертвата, която да изслуша вашите душевни стенания и да подходи към вас с разбиране и съчувствие. Ако ви се получи може да успеете да възстановите собствената си сила за пълноценно продължаване напред в живота.

Пълнолуние в Дева – Решението на проблема е в детайла! Тези дни са подходящ за занимания, при които е необходимо да се вникне в дълбочина и да се обърне внимание на детайлите. Повечето дейности сега могат да ви създадат различни трудности и препятствия. Проявете вашите аналитични качества и търпение и няма начин да не се справите.

Намаляваща луна в Дева – Това са едни от най благоприятните дни за миене и почистване. Петната се измиват лесно, прахосмукачката действа отлично, сякаш е тази на комшиите, а на вас ви се иска да си свършите всичката домакинска работа наведнъж. И най-важното е, че тези занимания сега безкрайно ви харесват!

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Дева:

luna-deva-za-ovenЗодия Овен: Луна в Дева ви предлага възможност да се занимаете със въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-deva-za-telecЗодия Телец: Сега, когато луната е в Дева за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Дева ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-deva-za-bliznaciЗодия Близнаци: С луна в Дева за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

luna-deva-za-rakЗодия Рак: При Луна в Дева е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-deva-za-luvЗодия Лъв: Луна в Дева ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Дева, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-deva-za-devaЗодия Дева: С Луна в Дева звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-deva-za-vezniЗодия Везни: Под въздействието на Луна в Дева за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-deva-za-skorpionЗодия Скорпион: Луната в Дева ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-deva-za-strelecЗодия Стрелец: Луната в Дева ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-deva-za-kozirogЗодия Козирог: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Дева е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-deva-za-vodoleiЗодия Водолей: Луна в Дева ви напомня, че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Дева, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-deva-za-ribiЗодия Риби: Когато Луната преминава през Дева за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

С пожелание за приятни лунни дни с луна във Дева, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here