Лунен календар Луна в Близнаци лунен ден

0
6238

Лунен календар Луна в Близнаци лунен ден

Луна в Близнаци – възможности и потенциал за развитие в лунен ден: За Луна в Близнаци спокойно може да се каже, че въздейства положително на хората.

Тя оказва помощ при намиране на приятели, а също така ни дава възможност да получим положителна оценка от близкото обкръжение, спомага намирането на пълноценно място в колектива, оказва подкрепа адекватно на положените усилия за всичко, което е свързано с духовното израстване, свободата, обединението на хората с еднакви или близки житейски възгледи.

Времето когато Луната е в Близнаци е благоприятно за получаване и обмяна на информация, а също така за реализация на кратки пътувания.

Обикновено в този период от време може да бъдете по-разсеяни и да усетите липса на концентрация, занимавайки се с няколко неща наведнъж, може да проявите амбиция да свършите всичката работа на света точно сега, бъдете сигурни, че това няма как се получи, тъй като все ще се намери нещо, което да ви разконцентрира.

Закъснение и промяна на графика за срещи и градския транспорт, прекъсване на електрозахранването, сега се увеличава броя на кражбите и всичко това може спокойно да го отнесем към влиянието на Луна в Близнаци.

От друга страна, Луна в Близнаци подпомага развитието на отношенията между хората, като им придава повече пластичност и свобода в общуването. Увеличава се възможността за получаване и предаване на информация, обмяна на мисли и идеи.

Хората проявяват желание да бъдат в ритъма на всички събития в заобикалящи ги свят. Възможно е повишаване на настроението и провеждане на срещи на кафенце за обмяна на клюки и обновяване на информацията.

Луна в Близнаци влияние върху настроението и емоционално състояние:

Преминаването на Луната през зодиакален знак Близнаци ни предоставя в тези дни подсъзнателна променливост, нервност, колебания и съмнения. В продължение на няколко часа настроението може да се промени дори пет или шест пъти.

Ако днес е Петък, може да ни се стори, че седмицата не е от седем, а от много повече дни. С луна в Близнаци ние се нуждаем повече от външни въздействия и действаме в голяма степен като проводник, а не като лидери, движещата сила, но не и водещата.

В тези дни се засилва желанието ни за промяна, смяна на обстановката и получаване на актуална информация. Това е идеалното време в месеца, когато може да започнем обучение за нови неща.

Луна в знака Близнаци – влияние на фазите в лунния ден:

Новолуние в Близнаци – Това е времето, в което на всички хора им се иска все повече да правят, това, което им се иска, без да обясняват на защо и как. Кореспонденцията се увеличава, както и желанието за пътуване. Хубав ден за начало на обучение, преговори и подписване на договори.

Растяща луна в Близнаци – В тези дни хората не са склонни да вземат каквито и да било сериозни и отговорни решения. Отношението към живота става по-непринудено и по-скоро сме склонни да се посмеем за неуспехите си, отколкото да се оплакваме от тежката си съдба.

Пълнолуние в Близнаци – В този период може да очаквате неочаквани промени в плановете, мислите и действията на хората около вас, което може да доведе до пълен хаос. В това време хората започват да действат непоследователно, необмислено, дори и нелогично, което може само да изнерви заобикалящата среда.

Възможно е да получите неоснователни обиди и упреци за вас, заниманията си и свършената от вас работа. В такава ситуация единственото, което може да направите е да не обръщате внимание на това, което говорят другите, а да се доверите на вътрешния си глас.

Периода не е подходящ за нови начинания, преговори и подписване на договори. По-възможност отложете срещите си за друг ден и се занимавайте с рутините си дела, доколкото това е възможно.

Намаляваща луна в Близнаци: Този период се характеризира с честа промяна на настроенията, затруднения в общуването, което може да доведе до неразбирателство, а в някой случай дори до липса на съчувствие, към околните.

Може да се прояви и нервно напрежение, което не може да бъде установено от къде идва, за да се отървете от него и да се почувствате релаксирани може да се насладите на любимата си музика, да си пуснете хубав филм.

За някой хора по-подходящи са комедиите, а за други точно обратното мелодрама.

Съвети за зодиакалните знаци във времето когато луната се намира в Близнаци:

 luna-bliznaci-za-ovenЗодия Овен: При Луна в Близнаци е необходимо да отделите повече време и внимание на вашите делови партньори, може спокойно да проведете срещи и преговори с тях да споделите вашите мисли и идеи. Би било хубаво да се разходите сред природата, тъй като сега се нуждаете от повече свеж въздух.

luna-bliznaci-za-telecЗодия Телец: Луна в Близнаци ви приканва да се занимаете с решаването на въпросите свързани с материалното ви благосъстояние, а също така да се поразходите по магазините и да направите важни покупки за месеца. Когато луната е в Близнаци, може да зарадвате себе си и близките си с подаръци.

luna-bliznaci-za-bliznaciЗодия Близнаци: С Луна в Близнаци звездите ви предлагат възможност да се погрижите и подобрите външния си вид, а същото така да се занимаете с въпросите за красотата.

luna-bliznaci-za-rakЗодия Рак: Под въздействието на Луна в Близнаци за вас периода е благоприятен да се отпуснете и да отделите повече време за почивка. Благоприятно въздействие оказват практикуването на йога и всякакъв вид медитация.

luna-bliznaci-za-luvЗодия Лъв: Луната в Близнаци ви предоставя възможност да отделите повече време и внимание на вашите приятели. Тези дни от месеца са благоприятни за съставяне на планове за бъдещето.

luna-bliznaci-za-devaЗодия Дева: Луната в Близнаци ви предизвиква да проявите упоритост по отношение на придвижването ви нагоре по кариерната стълбица и реализация на вашите цели. Вложете максимална упоритост и търпение и резултатите няма да се забавят.

luna-bliznaci-za-vezniЗодия Везни: За вас според лунния календар под влиянието на Луна в Близнаци е времето, в което би било хубаво да посетите храм или манастир или да се отправите на пътешествие с цел забавление и разширяване на мирогледа.

luna-bliznaci-za-skorpionЗодия Скорпион: Луна в Близнаци ви напомня. че е настъпило времето, когато е необходимо да спазвате закона и да се занимаете с решаването на въпроси свързани с данъци и издръжка на семейството. Отделете време за интимни срещи и занимания, с Луна в Близнаци, това е най-подходящия момент в месеца.

luna-bliznaci-za-strelecЗодия Стрелец: Когато Луната се преминава през Близнаци за вас звездния съвет е да се занимаете с развитие на личните и деловите взаимоотношения, а също така да отделите повече време и да дарите половинката си с повече внимание, да помислите и за отношенията със заобикалящия ви свят.

luna-bliznaci-za-kozirogЗодия Козирог: Луна в Близнаци ви предлага възможност да се занимаете с въпросите свързани със здравето, а също така да обърнете повече внимание на ежедневната си работа и семейните (домашните) си задължения.

luna-bliznaci-za-vodoleiЗодия Водолей: Сега, когато луната е в Близнаци за вас е най-благоприятното време за нови запознанства, романтични срещи и флиртове. Лунния календар с Луна в Близнаци ви съветва да отделите повече време за общуване с деца и творчески занимания.

luna-bliznaci-za-ribiЗодия Риби: С луна в Близнаци за вас настъпва време да се занимаете със семейството и близките ви роднини. Да посетите и общувате с вашите родители, а също така да внесете ред в собственото ви жилище.

С пожелания за приятни лунни дни с луна в Близнаци, екипа на lunenkalendar.bg

Моля, оставете коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here